Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Lav

S obzirom na to da ste jako privržene porodici, vaše idealno venčanje bilo bi što bliže domu, čak, možda i u nekoj vašoj staroj kući ili vikendici. Za vas je intimno venčanje u najužem krugu porodice i prijatelja prvi izbor i sve što se tog dana bude dešavalo “vrteće se” oko vašeg porodičnog života.

Devica

Vi mnogo pažnje posvećujete detaljima tako da sa sigurnošću možemo da kažemo da će vaše venčanje biti veličanstvno jer vi zapravo nećete ni dozvoliti ni prihvatiti manje od toga. Sve na vama i oko vas biće pažljivo osmišljeno, a pošto ne želite ništa da prepustite slučaju, sigurno se nećete odlučiti za venčanje napolju.

Vaga

Po prirodi ste idealista tako da će vaše venčanje zaista biti kao iz bajke! Ne bi nas iznenadilo da se čak vaš dragi pojavi na belom konju poput princa, a da u dekoraciji dominiraju kraljevski dvorci i vile. Jako ste romantične pa će vaš venčanje biti ispunjeno nežnim tonovima, srcima, pastelnim, rumenim bojama i ostalim otmenim, “ljubavnim” detaljima.

Škorpija

Kontrola je vaše drugo ime tako da ćete želeti sve same da osmislite i isplanirate. Vaše venčanje neće biti dobro ukoliko ne bude toliko efektno, dramatično i strastveno da se o njemu priča mesecima kasnije! Naravno da će i vaš izgled biti taj koji će privlačiti pažnju i ostaviti goste “otvorenih vilica”. Vaša venčanica će biti tako raskošna da bi vam i princeze iz bajki pozavidele.

vencanje 2 Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Editors choice