Ako još uvek ne znate kakvu dekoraciju želite i kako bi vaše venčanje uopšte moglo da izgleda, mi vam dajemo nekoliko ideja i to na osnovu znaka u horoskopu u kojem ste rođene. Možda ne verujete u horoskop, ali svakako pročitajte naše predloge, zabavite se, a možda na kraju shvatite i da smo bili u pravu i nešto od ovoga i iskoristite!

Ovan

Vi ste poznate po svojoj nezavisnosti i tvrdoglavosti pa vam zato neće biti lako da izađete na kraj sa planerom venčanja. Inače volite da se izdvajate i zato je najbolje da izbegnete “klasična” i već viđena venčanja u restornima. Vi želite nešto originalnije i to ćete i pronaći. Umesto pastelnih, svetlih boja odaberite neke upadljivije koje takođe mogu da budu romantične i elegantne. Na kraju, potrudite se da veći deo vašeg venčanja bude u stilu “do it yourself” jer ćete na taj način moći sve u potpunosti da iskontrolišete.

Bik

Za vas su idealna venčanja u prirodi jer ste inače avanturiste. Vi ne volite nikakva ograničenja. Za razliku od žena koje su rođene u znaku Ovna, vi ste suviše neodlučne pa bi bilo dobro da unajmite nekoga ko će vam pomoći da sve organizujete, bilo da je to planer venčanja ili član porodice. Kada je reč o bojama, nijanse plave i tirkizne će najviše odgovarati vašem ukusu i senzibilitetu.

Blizanci

Ako ste rođene u znaku Blizanca, zna se – klasično venčanje za vas je prava stvar. Jer, sa klasikom nikada ne možete pogrešiti, zar ne? Podrazumeva se da ćete imati prelepu, raskošnu haljinu i tortu na nekoliko spratova. Pošto ne želite da se nađete u nekoj neprijatnoj situaciji, ne volite previše ni da eksperimentišete, sve ćete uraditi za svoje venčanje i počećete sa pripremama mesecima unapred. Što je sigurno, sigurno je!

Rak

Vi ste jako maštovite, osećajne i nikada ne zanemarujete svoju intuiciju. Učinićete sve da vaše venčanje bude savršeno i da se potpuno uklapa u vašu ličnost. Svakom detalju ćete dati lični pečat. Za vas nije neobično da same dizajnirate ukrase, dekoraciju, tortu, pa i samu venčanicu. Osim toga, verovatno ćete iskoristiti i neke porodične sitnice ili “iskopirate” neki detalj sa venčanja svoje majke.

vencanje Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?
Comments