Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Pecivo za samoposluživanje

Posle svečane večere i više sati ludovanja, igre i pića, u neko doba gosti će ponovo ogladneti – ponudite razna mini-peciva kojima će se sami poslužiti, koliko da mogu još malo da popiju, da se okrepe i preskoče odlazak na burek posle svadbe.

Saksije na stolovima

Dekoracija živim cvećem, koje će ostati živo i posle svadbe, ekološki korektna i vrlo praktična – stavite na stolove saksije sa cvećem i zelenim žbunastim biljkama i posle ih odnesite kući, ili razdelite prijateljicama.

Umesto ruža, sjaj za usne

Ako već imate ležernu frizuru, onda i šminka treba da bude takva da izgledate prirodno i sveže – neka vaše lice diskretno sjaji, a umesto ruža, stavite sjaj za usne. Onda ne morati da mislite o tome kako će vam se ruž pokvariti (ili završiti na zubima) od ljubljenja, hrane i pića. Sjaj možete da obnovite u svakom trenutku, držite ga u svojoj torbici za neophodne sitnice.

Svetlucave konfete

Napravite konfete od svetlucavog papira i stavite ih u kutije, kofice, teglice – ponudite gostima da se posluže njima i da posipaju vas, sebe i sve oko sebe. Ako je svadba u zatvorenom prostoru, oni koji ga čiste neće biti najsrećniji zbog vaših konfeta, ali vi ćete imati fantanstične fotke i mnogo smeha i dobrog raspoloženja (naročito ako na svadbi ima dece).

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice