Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Planiraš venčanje na proleće? Odlično, imaš dovoljno vremena da potražiš inspiraciju u Instagram trendovima za prolećna venčanja i da uzmeš ono što ti se sviđa i iskombinuješ sa onim što si zamislila. Ovo su neki glamurozni, kao i nonšalantni svadbeni trendovi za ovo proleće.

Venčanica sa kragnom – visokim okovratnikom

Ovo je više nego retro trend – neke od najraskošnijih dvorskih haljina imaju visok okovratnik (kombinovan sa dubokim dekolteom ili prorezima) a suština je da se ženstvenost istakne linijom vrata. Bilo koja varijanta kragne i okovratnika zahteva podignutu kosu i otkrivanje dela vrata. Idealno za vas, ako ste mršavi i nemate šta da izložite u dekolteu. Suptilna elegancija i dostojanstvena silueta – to je trend. Naravno, ne prihvatajte ga nipošto, ako vam ne stoji dobro i nije u vašem stilu. Najvažnije je da se osećate i izgledate u skladu sa sobom.

Torta sa smokvama

Smokve ne moraju da daju ukus vašoj svadbenoj torti, ali su savršeno fotogenične i zato su idealne za ukrašavanje torte. Pošto je fotkanje jedna od najvažnijih aktivnosti na svadbi, neka vaša torta izgleda fantastično iz svih uglova i bez filtera.

Mladoženja bez kravate

A i muški gosti, naravno. Ležernost je u trendu i zato kravatu ili leptir mašnu koje su obavezne uz odelo u svečanim prilikama, možete zameniti cvetom na reveru.

Frizura za kupanje

Umesto komplikovanih i nepomičnih lokni i savršenih frizura, u trendu je razbarušena punđa – kao da ste pošli na tuširanje i prikačili kosu onako nemarno i ležerno. Naravno da ovu ne-frizuru treba pažljivo namontirati, da izgleda nonšalantno, a da se drži satima. I ne morate odustati od vela, venca od cveća ili neke druge dekoracije u kosi.

Editors choice