Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Planiraš venčanje na proleće? Odlično, imaš dovoljno vremena da potražiš inspiraciju u Instagram trendovima za prolećna venčanja i da uzmeš ono što ti se sviđa i iskombinuješ sa onim što si zamislila. Ovo su neki glamurozni, kao i nonšalantni svadbeni trendovi za ovo proleće.

Venčanica sa kragnom – visokim okovratnikom

Ovo je više nego retro trend – neke od najraskošnijih dvorskih haljina imaju visok okovratnik (kombinovan sa dubokim dekolteom ili prorezima) a suština je da se ženstvenost istakne linijom vrata. Bilo koja varijanta kragne i okovratnika zahteva podignutu kosu i otkrivanje dela vrata. Idealno za vas, ako ste mršavi i nemate šta da izložite u dekolteu. Suptilna elegancija i dostojanstvena silueta – to je trend. Naravno, ne prihvatajte ga nipošto, ako vam ne stoji dobro i nije u vašem stilu. Najvažnije je da se osećate i izgledate u skladu sa sobom.

Torta sa smokvama

Smokve ne moraju da daju ukus vašoj svadbenoj torti, ali su savršeno fotogenične i zato su idealne za ukrašavanje torte. Pošto je fotkanje jedna od najvažnijih aktivnosti na svadbi, neka vaša torta izgleda fantastično iz svih uglova i bez filtera.

Mladoženja bez kravate

A i muški gosti, naravno. Ležernost je u trendu i zato kravatu ili leptir mašnu koje su obavezne uz odelo u svečanim prilikama, možete zameniti cvetom na reveru.

Frizura za kupanje

Umesto komplikovanih i nepomičnih lokni i savršenih frizura, u trendu je razbarušena punđa – kao da ste pošli na tuširanje i prikačili kosu onako nemarno i ležerno. Naravno da ovu ne-frizuru treba pažljivo namontirati, da izgleda nonšalantno, a da se drži satima. I ne morate odustati od vela, venca od cveća ili neke druge dekoracije u kosi.

Editors choice