Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Planiraš venčanje na proleće? Odlično, imaš dovoljno vremena da potražiš inspiraciju u Instagram trendovima za prolećna venčanja i da uzmeš ono što ti se sviđa i iskombinuješ sa onim što si zamislila. Ovo su neki glamurozni, kao i nonšalantni svadbeni trendovi za ovo proleće.

Venčanica sa kragnom – visokim okovratnikom

Ovo je više nego retro trend – neke od najraskošnijih dvorskih haljina imaju visok okovratnik (kombinovan sa dubokim dekolteom ili prorezima) a suština je da se ženstvenost istakne linijom vrata. Bilo koja varijanta kragne i okovratnika zahteva podignutu kosu i otkrivanje dela vrata. Idealno za vas, ako ste mršavi i nemate šta da izložite u dekolteu. Suptilna elegancija i dostojanstvena silueta – to je trend. Naravno, ne prihvatajte ga nipošto, ako vam ne stoji dobro i nije u vašem stilu. Najvažnije je da se osećate i izgledate u skladu sa sobom.

Torta sa smokvama

Smokve ne moraju da daju ukus vašoj svadbenoj torti, ali su savršeno fotogenične i zato su idealne za ukrašavanje torte. Pošto je fotkanje jedna od najvažnijih aktivnosti na svadbi, neka vaša torta izgleda fantastično iz svih uglova i bez filtera.

Mladoženja bez kravate

A i muški gosti, naravno. Ležernost je u trendu i zato kravatu ili leptir mašnu koje su obavezne uz odelo u svečanim prilikama, možete zameniti cvetom na reveru.

Frizura za kupanje

Umesto komplikovanih i nepomičnih lokni i savršenih frizura, u trendu je razbarušena punđa – kao da ste pošli na tuširanje i prikačili kosu onako nemarno i ležerno. Naravno da ovu ne-frizuru treba pažljivo namontirati, da izgleda nonšalantno, a da se drži satima. I ne morate odustati od vela, venca od cveća ili neke druge dekoracije u kosi.

Editors choice