Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

U čemu je stvar sa svekrvama i snajama? Zašto ovaj odnos, mora po “difoltu” da bude katastrofalan? Jeste li se zapitali da li nam je to dato u sklopu tradicionalnog nasleđa, ili je po sredi psihološki fenomen?

Imajući u vidu da imamo puno svadbenih običaja koji se sprovode upravo da bi se svekrva i snaja dobro slagale, kao da se prejudicira da su i jedna i druga na “klizavom terenu”. Verovatno ste nekad videli da mladoženjina mama dočekuje mladu sa dve vekne hleba ispod ruku, koje ova treba da zagrize, kako bi se dobro slagale. I eto razmirica, a tek su ušle u srodničku vezu! Ako slučajno snaja to ne uradi kako treba, problemi su u najavi.

Drugo objašnjenje je u domenu psihologije. O tome su ispisane gomile papira, razvijene silne teorije, ali je suština ostala ista. Izgleda da je najveći problem u gubljenju prve pozicije. Kao na trkama! Gospođe mame ne mogu da se pomire sa činjenicom da više nisu glavna ženska persona u životu svojih sinova, a mlade snaje prosto nemaju nameru da bilo šta dele sa svekrvom. Čak ni prvo mesto!

Editors choice