Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Možete sebi da dopustite da idete okolo sa glavom u oblacima i da budete bez daha od obaveza i jurnjave oko samo jedne stvari koja vas u ovom trenutku zanima u životu – svadba. Niko vam ne može zameriti da ste opsednuti detaljima, da izbor venčanice nije tolika filozofija i da to sve može jednostavnije, sa manje troškova i manje stresa. Odnosno, mogu da pokušaju, ali svakome možeš da kažeš da ti uživaš u tome i da tebi to znači i da ako ne mogu ništa da doprinesu, neka ti ne smetaju i ne kvare ti zanos.

Više nije bitno ni u jednom trenutku ko šta plaća. Plaća onaj ko trenutno ima novac – vi ćete platiti karton piva i pakovanje bokserica za njega, ili će on platiti uloške i tečni puder za vas. I zaboravićete ko je šta za koga plaćao, jer su to sve zajednički troškovi.

Češće ćete sređivati i lakirati nokte, a možda ćete uraditi i nadgradnju (elegantno zaobljeni nokti srednje dužine), jer nosite divan verenički prsten i želite da vam ruka izgleda savršeno.

Možete da se posvetite kuvanju i savladavanju recepata njegovih omiljenih jela, bez osećanja da to činite da mu se dokažete. On vas je već odabrao, a vi prosto želite da ugodite svom čoveku.

Roditelji prestanu da postavljaju pitanja o vašoj vezi i planovima – na neko vreme. Počeće da vas pitaju kada planirate da im podarite unučiće, neko vreme posle venčanja.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice