Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

1/2

Neki parovi se odlučuju da imaju veridbu – naprave malo bolji ručak za najužu porodicu, ili skromno slavlje, objave status veze na društvenim mrežama, buduća nevesta dobije verenički prsten i, reklo bi se, to je sve. Ali period vereništva ima svoje prednosti, on služi da se par pripremi za stupanje u brak, na praktičan, ali i na psihološki način. Evo zašto je dobro veriti se:

Možete da se opustite i da se osećate sigurno, čim ste se verili, to znači da ste se oboje odlučili na brak, da ste izabrali jedno drugo i sada možete da se posvetite svim onim razgovorima i planovima za budućnost, koji su do sada bili na čekanju. Sada je normalno da planirate kupovinu stana, da živite zajedno (malo kod njega, malo kod vas, ili da iznajmite stan), razmišljate o budućoj deci i njihovom školovanju, osiguranju i ostalim praktičnim pitanjima.

Postajete deo porodice – podrazumeva se da ćete doći zajedno na sva porodična slavlja i okupljanja, kod njegovih i kod tvojih roditelja i ostalih članova porodice.

Ako do sada i nisu, njegovi prijatelji vas sada konačno prihvataju – oni su i vaši prijatelji, jer vi ste bezmalo supruga njihovog prijatelja. I ako im se priduržite kad gledaju utakmicu, niko nema prava ništa da prigovori.

U periodu vereništva, vrlo ste zauzeti – sada imate dvostruko više članova porodice, prijatelja, društvenih obaveza, a to znači i da imate više izbora ko će vam u čemu pomoći prilikom planiranja i organizovanja venčanja.

Editors choice