Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Neki parovi se odlučuju da imaju veridbu – naprave malo bolji ručak za najužu porodicu, ili skromno slavlje, objave status veze na društvenim mrežama, buduća nevesta dobije verenički prsten i, reklo bi se, to je sve. Ali period vereništva ima svoje prednosti, on služi da se par pripremi za stupanje u brak, na praktičan, ali i na psihološki način. Evo zašto je dobro veriti se:

Možete da se opustite i da se osećate sigurno, čim ste se verili, to znači da ste se oboje odlučili na brak, da ste izabrali jedno drugo i sada možete da se posvetite svim onim razgovorima i planovima za budućnost, koji su do sada bili na čekanju. Sada je normalno da planirate kupovinu stana, da živite zajedno (malo kod njega, malo kod vas, ili da iznajmite stan), razmišljate o budućoj deci i njihovom školovanju, osiguranju i ostalim praktičnim pitanjima.

Postajete deo porodice – podrazumeva se da ćete doći zajedno na sva porodična slavlja i okupljanja, kod njegovih i kod tvojih roditelja i ostalih članova porodice.

Ako do sada i nisu, njegovi prijatelji vas sada konačno prihvataju – oni su i vaši prijatelji, jer vi ste bezmalo supruga njihovog prijatelja. I ako im se priduržite kad gledaju utakmicu, niko nema prava ništa da prigovori.

U periodu vereništva, vrlo ste zauzeti – sada imate dvostruko više članova porodice, prijatelja, društvenih obaveza, a to znači i da imate više izbora ko će vam u čemu pomoći prilikom planiranja i organizovanja venčanja.

Editors choice