Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Neki parovi se odlučuju da imaju veridbu – naprave malo bolji ručak za najužu porodicu, ili skromno slavlje, objave status veze na društvenim mrežama, buduća nevesta dobije verenički prsten i, reklo bi se, to je sve. Ali period vereništva ima svoje prednosti, on služi da se par pripremi za stupanje u brak, na praktičan, ali i na psihološki način. Evo zašto je dobro veriti se:

Možete da se opustite i da se osećate sigurno, čim ste se verili, to znači da ste se oboje odlučili na brak, da ste izabrali jedno drugo i sada možete da se posvetite svim onim razgovorima i planovima za budućnost, koji su do sada bili na čekanju. Sada je normalno da planirate kupovinu stana, da živite zajedno (malo kod njega, malo kod vas, ili da iznajmite stan), razmišljate o budućoj deci i njihovom školovanju, osiguranju i ostalim praktičnim pitanjima.

Postajete deo porodice – podrazumeva se da ćete doći zajedno na sva porodična slavlja i okupljanja, kod njegovih i kod tvojih roditelja i ostalih članova porodice.

Ako do sada i nisu, njegovi prijatelji vas sada konačno prihvataju – oni su i vaši prijatelji, jer vi ste bezmalo supruga njihovog prijatelja. I ako im se priduržite kad gledaju utakmicu, niko nema prava ništa da prigovori.

U periodu vereništva, vrlo ste zauzeti – sada imate dvostruko više članova porodice, prijatelja, društvenih obaveza, a to znači i da imate više izbora ko će vam u čemu pomoći prilikom planiranja i organizovanja venčanja.

Editors choice