Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Pre svega, znaju da monogamija nije za njih i da im je potreban neki model u kome će sačuvati međusobno poverenje i relativnu kontrolu, pa rešavaju da rizikuju zajedno i da pronađu one koji imaju iste sisteme vrednosti i spremni su da rizikuju na isti način.

Konvencionalnom načinu razmišljanja o partnerskim odnosima, o bračnim dužnostima i porodičnim vrednostima, svingeri su neshvatljivi. To je sigurno neka gomila sektaša, koji svoje perverzne sklonosti i rituale obavljaju u zatvorenim krugovima, o kojima pošten svet ne treba ništa da zna. Teško je prihvatiti da su to porodični ljudi, koji su kao i ostali posvećeni svojoj deci i čine ono što je najbolje za njihov brak, na način koji njima odgovara.

Šta znaju svingeri što ostali parovi ne znaju Šta znaju svingeri, što ostali parovi ne znaju

Ali, pomislite samo koliko je potencijalnih svingera među parovima, koji se prosto ne usuđuju da tako nešto predlože partneru! Možda se čak ne usuđuju ni da razmišljaju u intimi svoje sopstvene glave o mogućim opcijama za rasterećenje odnosa, jer duboko veruju da je nenormalno pomišljati na takve perverzije i da sa njima nešto nije u redu, da su loši, nezahvalni i da se ne trude dovoljno, ako osećaju da im nije dovoljan jedan partner.

Editors choice