Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ubeđuju vas da nećete naći boljeg partnera

Vi to i sami znate. I uopšte ne razmišljate o nekom drugom, boljem za vas. Jedino želite da vas ostave na miru, da svoju vezu razvijate na sopstveni način, dinamikom koja je bliska vama i vašem partneru, a koja možda drugima izgleda kao da oklevate i da niste sigurni jedno u drugo. Veridba? Ne požuruje vas, a deluje sedativno na blisku okolinu.

Podsećaju vas da ste dužni da proizvedete unučiće

Dužni ste samo da ispunite sopstvenu misiju u životu. Ako ne znate koja je to misija, dužni ste da iznađete. Ako u njoj nema dece na vidiku, vaša misija, vaša stvar. Ako osećate da ne možete da se ostvarite kao kompletna osoba, ukoliko ne iskusite roditeljstvo, blago vama i bravo – vi poznajete sebe i sagledavate svoju životnu misiju. Ukoliko se u tome slažete sa svojim partnerom, ako i on vidi stvari na sličan način, veridba je opet dobro rešenje – predstavlja gotovo obećanje da će biti unučića i stavlja porodici do znanja da ste poslušali njihove dobronamerne savete, a vama daje vremena da krenete u realizaciju svoje misije sopstvenom brzinom.

Brod1 Svi žele da stupite u brak: Da li je VERIDBA rešenje?

Smatraju da nemate prava da prosto budete srećni zajedno

Skrivena poruka svih prebacivanja koja podnosite, krajnje je uvredljiva. Niko izgleda ne misli da vi možete i smete i imate prava da budete srećni na sopstveni način, makar se do kraja života zabavljali (ostali vereni – što da ne?) i živeli razdvojeno i bez dece. Kakva strašna pomisao, da su neki parovi bez dece mnogo srećniji nego mnogi parovi sa decom! Čista blasfemija, jednako kao i živa istina. Ima odnosa u kojima prosto nema mesta za decu, čak i kad partneri misle da čeznu za decom. Možda se bave tom čežnjom, da se ne bi bavili jedno drugim i ona ispunjava ono mesto koje u lošim brakovima ispunjavaju svađe zbog dece i ostajanje u braku zbog dece. A ima i odnosa koji su tako tesni i prisni, tako organski definisani, da tu jednostavno nema mesta za nekog trećeg. Ali vi možda ne želite da razmišljate o tome, kao što ne žele ni oni koji ostaju u lošem braku. Opet, veridba je dobar strateški korak u stranu, tokom koje ćete utvrditi da li želite isto. Uostalom, veridbe se raskidaju, baš kao što se brakovi razvode. I tu nema šta ko da filozofira, pametuje i manipuliše. Veridba je možda diplomatsko rešenje, korisno na više načina, dovoljno obavezujuće i dovoljno nesputavajuće – svaka odluka je i dalje moguća.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.pinterest.com, www.brides.com

Aleksina Đorđević

Editors choice