Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Životne promene

Zato i stupate u brak, da biste promenili svoj život, da biste se udržili sa partnerom, da biste zajedno išli kroz život – kad kažete DA svom partneru, rekli ste DA promenama. Prihvatajte stvari onako kako dolaze, pokušajte da svoja očekivanja držite u granicama realnosti i zdravog razuma, shvatite da se i partner suočava sa promenama i da im se možda opire (svesno ili nesvesno) – razgovarajte, podelite svoje strahove.

Da li će vam brak uništiti karijeru

Možda. Kad vam govore o tome da brak zahteva žrtve, da se roditelji žrtvuju zbog dece, da se žene žrtvuju zbog muževa – ne kažu vam šta to znači. A to obično znači da nećete ostvariti neke svoje snove, jer ćete imati suviše posla oko pružanja podrške deci i partneru, dok pokušavaju da ostvare svoje snove. Savremenim ženama je potrebna sva moguća logistika, ako nameravaju da grade karijeru i da istovremeno održe brak i podignu decu. Obezbedite sebi tu pomoć – babe i dede, dadilje, vrtići, kućne pomoćnice, pomoć prijateljica, udruživanje sa majkama koje su u istoj poziciji. Ne možete same, a često nije dovoljno što je partner maksimalno na raspolaganju, oboma vam treba pomoć, da biste mogli i da se odmorite i da se bavite malo i svojim odnosom.

I šta ako ne uspete

Iskustvo bračnog života je dragoceno, čak i ako se taj brak iz bilo kojih razloga okonča. To je sve što mudrost može da vam ponudi, a to je mnogo više nego što shvatate, dok tu mudrost i sami ne steknete – iskustvom. Imajte vere u sebe, u svoju sposobnost razvoja i sticanja mudrosti.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice