Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Životne promene

Zato i stupate u brak, da biste promenili svoj život, da biste se udržili sa partnerom, da biste zajedno išli kroz život – kad kažete DA svom partneru, rekli ste DA promenama. Prihvatajte stvari onako kako dolaze, pokušajte da svoja očekivanja držite u granicama realnosti i zdravog razuma, shvatite da se i partner suočava sa promenama i da im se možda opire (svesno ili nesvesno) – razgovarajte, podelite svoje strahove.

Da li će vam brak uništiti karijeru

Možda. Kad vam govore o tome da brak zahteva žrtve, da se roditelji žrtvuju zbog dece, da se žene žrtvuju zbog muževa – ne kažu vam šta to znači. A to obično znači da nećete ostvariti neke svoje snove, jer ćete imati suviše posla oko pružanja podrške deci i partneru, dok pokušavaju da ostvare svoje snove. Savremenim ženama je potrebna sva moguća logistika, ako nameravaju da grade karijeru i da istovremeno održe brak i podignu decu. Obezbedite sebi tu pomoć – babe i dede, dadilje, vrtići, kućne pomoćnice, pomoć prijateljica, udruživanje sa majkama koje su u istoj poziciji. Ne možete same, a često nije dovoljno što je partner maksimalno na raspolaganju, oboma vam treba pomoć, da biste mogli i da se odmorite i da se bavite malo i svojim odnosom.

I šta ako ne uspete

Iskustvo bračnog života je dragoceno, čak i ako se taj brak iz bilo kojih razloga okonča. To je sve što mudrost može da vam ponudi, a to je mnogo više nego što shvatate, dok tu mudrost i sami ne steknete – iskustvom. Imajte vere u sebe, u svoju sposobnost razvoja i sticanja mudrosti.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice