Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

1/2

I kad se suočite sa svojom nesigurnošću, strahovima i nespremnošću na sve ono što brak znači i zahteva, ništa vam neće garantovati da će među vama uspeti, da ćete opstati. I kad ste najhrabriji i najsigurniji na svetu, i dalje rizikujete – jer tako funkcioniše život i svi njegovi segmenti i oblasti. Brak nije romantična, nego praktična priča i sve ono čega se plašite, realno je i prisutno – ali to može da bude vaša prednost.

Strah od rutine i svakodnevice

Da, kućni poslovi, raspodela novca, vremena i prioriteta – o svemu tome morate zajedno odlučivati, a to nije uvek lako, čak ni kad se dobro slažete i kad niko od vas dvoje nije mnogo tvrdoglav, ili preterano temperamentan, uvredljiv i svađalica. Iskusni kažu da je u braku najvažnije da pomažete jedno drugom i da cenite ono što svako od vas doprinosi ostvarenju zajedničkih ciljeva i interesa.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @takeapick.fotograf

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Pitanje vernosti

Da li vas je strah sopstvenog zasićenja, ili se više plašite da će vam suprug biti neveran? I jedno i drugo? To su realni strahovi. Pre svega je potrebno da svako od vas dvoje poznaje sebe i da zna da li je monogamna osoba. Jer ako niste monogamni, onda suštinski ne shvatate zašto biste se odrekli sopstvenog uzbuđenja i zadovoljstva (koje možete da imate sa nekim drugim), samo zato što ste zauzeti. Vrlo malo ljudi je zaista svesno sebe i pošteno u sagledavanju ove problematike i zato je procenat prevare u brakovima standardno visok. Pokušajte da donesete odluku i da je se držite i pokušajte da verujete da će i vaš partner učiniti isto – dajte sve od sebe.

Svađe

Da li ćete se više svađati, nego dok ste se zabavljali? Verovatno. Što vas više toga povezuje, to imate više razloga za svađu – novac, kućni poslovi, seks, slobodno vreme, vaspitanje dece… Svi parovi se svađaju oko svih ovih stvari, standardno. Ako do sada niste naučili da se raspravljate, tako da ne okrivljujete jedno drugo, nego da pokušate da se bolje razumete i da budete iskreniji i da više prihvatate međusobne različitosti, naučite. To će vam olakšati život i pomoći vam da svađe ne shvatate tragično.

Editors choice