Koji model venčanice je pravi za tebe?

Dekoracija za venčanje koja će ti uštedeti novac

Strategije koje mogu da preporode tvoj uspavani brak

Popularni trendovi za letnja venčanja

Odaberi pravi trenutak za venčanje uz pomoć astrologije

Večita dilema: Treba li da pozoveš na svadbu šefa i kolege?

Zašto si najbolja mama na svetu?

Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Najbolje destinacije za medeni mesec za svako godišnje doba

#ISaidYes: Originalni opisi fotografija kojima možeš da potvrdiš da si se verila

1/3

Dobar brak zahteva da se oba bračna partnera ponašaju kao odrasle, odgovorne osobe. Ali kad se jedan naljuti i oseti uvređeno, teško je održati nivo i sitne pakosti, durenje i pasivno agresivno ponašanje su ponekad način na koji partner izražava svoju ljutnju i frustraciju. Evo nekih taktika jačih polovina – muževa koji su bili dovoljno hrabri (i vrlo duhoviti) da podele svoje slabosti sa nama. A naročito je pohvalno što su ih svesni.

“Dohvatim neku knjigu i počnem da čitam i toliko sam obuzet time, da me ništa drugo ne zanima. I znate šta, ona radi to isto. Jeste da oboje volimo da čitamo, ali često se knjigom ispred lica branimo jedno od drugog, odnosno, stavljamo jedno drugom do znanja da smo ljuti, da nismo dostupni i da očekujemo da onaj drugi napravi prvi potez, da se izvini i primi kritiku. Šta da vam kažem, stvarno mnogo čitamo!”

“Kad me žena izluđuje, ja naprasno ogluvim. Uopšte ne čujem šta mi priča i šta traži od mene. Ali zato i dalje odlično čujem tajmer na mikrotalasnoj. Zar da dozvolim da savršeno odmrznuto jelo trpi zbog naših gluposti?”

Authentic love by @suzanna.photo Edited with our @authenticlovepresets 💫

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice