Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Dobar brak zahteva da se oba bračna partnera ponašaju kao odrasle, odgovorne osobe. Ali kad se jedan naljuti i oseti uvređeno, teško je održati nivo i sitne pakosti, durenje i pasivno agresivno ponašanje su ponekad način na koji partner izražava svoju ljutnju i frustraciju. Evo nekih taktika jačih polovina – muževa koji su bili dovoljno hrabri (i vrlo duhoviti) da podele svoje slabosti sa nama. A naročito je pohvalno što su ih svesni.

“Dohvatim neku knjigu i počnem da čitam i toliko sam obuzet time, da me ništa drugo ne zanima. I znate šta, ona radi to isto. Jeste da oboje volimo da čitamo, ali često se knjigom ispred lica branimo jedno od drugog, odnosno, stavljamo jedno drugom do znanja da smo ljuti, da nismo dostupni i da očekujemo da onaj drugi napravi prvi potez, da se izvini i primi kritiku. Šta da vam kažem, stvarno mnogo čitamo!”

“Kad me žena izluđuje, ja naprasno ogluvim. Uopšte ne čujem šta mi priča i šta traži od mene. Ali zato i dalje odlično čujem tajmer na mikrotalasnoj. Zar da dozvolim da savršeno odmrznuto jelo trpi zbog naših gluposti?”

Editors choice