Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/3

Dobar brak zahteva da se oba bračna partnera ponašaju kao odrasle, odgovorne osobe. Ali kad se jedan naljuti i oseti uvređeno, teško je održati nivo i sitne pakosti, durenje i pasivno agresivno ponašanje su ponekad način na koji partner izražava svoju ljutnju i frustraciju. Evo nekih taktika jačih polovina – muževa koji su bili dovoljno hrabri (i vrlo duhoviti) da podele svoje slabosti sa nama. A naročito je pohvalno što su ih svesni.

“Dohvatim neku knjigu i počnem da čitam i toliko sam obuzet time, da me ništa drugo ne zanima. I znate šta, ona radi to isto. Jeste da oboje volimo da čitamo, ali često se knjigom ispred lica branimo jedno od drugog, odnosno, stavljamo jedno drugom do znanja da smo ljuti, da nismo dostupni i da očekujemo da onaj drugi napravi prvi potez, da se izvini i primi kritiku. Šta da vam kažem, stvarno mnogo čitamo!”

“Kad me žena izluđuje, ja naprasno ogluvim. Uopšte ne čujem šta mi priča i šta traži od mene. Ali zato i dalje odlično čujem tajmer na mikrotalasnoj. Zar da dozvolim da savršeno odmrznuto jelo trpi zbog naših gluposti?”

Editors choice