Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Situacija u kojoj cela palanka prepričava i ogovara i svi imaju neko mišljenje i čude se kako jedino žrtva prevare ništa ne zna, redovna je pojava. Češće je muž onaj koji opušteno ima ljubavnicu, sa kojom se ponaša kao da mu je devojka, izvodi je u krug svojih prijatelja i sve njegove kolege znaju šta se dešava, a oni pričaju svojim ženama, koje pričaju sa drugim ženama. I tako se mreža upućenih širi, dok ne obuhvati širu palanačku javnost i dok najzad, čistom geometrijskom progresijom ne dođe do ušiju njegove žene. Ponekad, neko preuzme odgovornost i kaže žrtvi prevare da više ne može da gleda i sluša to što se dešava i kaže joj ono što niko drugi neće da joj kaže.

Češće, ona to sazna “slučajno“ – neko se izleti, ili čuje razgovor na pijaci ili naleti na muža i njegovu ljubavnicu u nedvosmislenoj situaciji. U maloj sredini teško je dugo kriti paralelnu vezu, jer se svi poznaju i svi ogovaraju.
Ipak, i u većim sredinama, gde je teren veći i lakše je otići negde gde vas niko ne poznaje, postoje zajednice i grupe u okviru kojih svi znaju šta se dešava u nečijem životu – prijatelji i kolege su sasvim dovoljni da prošire krug upućenih u nečiju prevarantsku tajnu, jer ljudi nikada nisu ravnodušni prema takvim stvarima. I opet, prevarena žena je poslednja koja saznaje, a slučajnosti koje dovedu do tog saznanja nisu ni ređe ni neverovatnije nego u prvom slučaju.

n50 Šta on misli kad je vara da svi znaju

Šta se dešava u glavi muškarca koji se upušta u prevaru i samouvereno vodi dvostruki život, misleći kako će sačuvati brak i kako njegova žena nikad ništa neće saznati?

Editors choice