Roditeljstvo nije laka stvar i zahteva punu posvećenost i beskrajno mnogo kreativnosti. Ono je posebno stresno u trenucima kada je vaše dete bolesno i kada u svoj brizi za njega morate da smislite način da i njega ohrabrite da prihvati sve mere lečenja.

Jedan mladi otac je na veb sajtu “Reddit” nedavno sa ostalim korisnicima ovog sajta podelio poseban način na koji je on ubedio svoju mezimicu Lejlu da sa radošću nosi medicinski povez za oko.

Ona je naime rođena sa posebnom vrstom katarakte na jednom oku. Kao mera lečenja ovog urođenog poremećaja, propisan je i povez za oko, koji devojčica mora da nosi nekoliko sati dnevno preko zdravog oka.

Ona se u početku protivila i plakala svaki put kad bi on pokušavao da joj stavi povez,  ali se maštoviti otac ubrzo setio da celu situaciju pretvori u igru, ocrtavajući poveze za oko na najzanimljivije načine, što je odobrovoljilo malu Lejlu. Pogledajte kako sve to izgleda.

povez za oko 2 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 3 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 4 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 5 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 6 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 7 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 8 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 9 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 10 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 11 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 12 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje povez za oko 13 Roditeljstvo: Kako navesti dete da lakše podnese lečenje

Od ovog maštovitog oca možemo naučiti da je kreativnost najbolja vaspitna mera koja sve nedaće pretvara u igru iz perspektive naših mališana. Nadamo se da će mala Lejla brzo ozdraviti.

Pročitajte i:

Ua, injekcije

Jasna Stanić

Comments