Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Više puta sam to čula. Od besnih razvedenih žena, od žena koje su ostavljene, pa nisu imale izbora nego da se razvedu, od umornih razvedenih žena, koje više ne mogu da se nose sa glupostima koje bivši i dalje priređuje, od žena koje su pobegle od svojih muževa, spasavajući sebe i decu, ili samo nastojeći da sačuvaju zdrav razum i izvesno dostojanstvo… Sve su one u nekom trenutku iskreno poželele da su udovice, ne (samo) zato što smatraju da je smrt jedino dovoljno dobra za te gadove, neko zato što bi im tako stvarno bilo lakše.

Mogle bi da tuguju i da besne sa dostojanstvom koje ničim ne bi bilo ugroženo, jer niko ne preispituje pravo na žaljenje i ucveljenost, a i rešile bi se muke da ga viđaju ili da ga ne viđaju, kao i da očekuju od njega bilo šta – da plaća alimentaciju, ili da se ne pojavljuje i ostavi ih na miru, ili da bude dovoljno pristojan kad se pojavi da vidi dete, ili da se uopšte ponekad pojavi u želji da vidi dete.

Ne plaća ništa – što jednostavno ne bi umro?

To je privilegija muškaraca na ovim prostorima – oni mogu da izbegavaju obavezu da plaćaju alimentaciju, nejasno mi je kako, kad ih neki zakon ipak na to obavezuje. Ali gomila razvedenih muškaraca jednostavno nema od čega da daje bilo kakav doprinos izdržavanju sopstvenog deteta, jer su se vratili kod mame i tate i ponovo postali momci. Ah, kako bi bilo lepo od njih kad bi se razboleli od neke ugledne smrtonosne bolesti (ništa tako zeznuto kao SIDA, daleko bilo) i uklonili sa ovog sveta, da ih se sutra deca ne stide.

Editors choice