Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Pitanje privatnosti

Mnogi parovi ugase svoje privatne profile i otvore zajednički na društvenim mrežama, mnogi znaju lozinke svog partnera, a mnogi smatraju da je privatnost svetinja i radije imaju poverenja u partnera da neće zloupotrebljavati virtuelnu slobodu i privatnost, nego da dele šifre i profile. Ovo deluje kao sitnica – ali da vam ta sitnica ne bi zagorčavala život, dogovorite se na vreme.

Pitanje slobodnog vremena

Neki smatraju da brak ne znači da treba da menjaju način života, odnosno, zadržavaju svoje društvene navike i svoje pravo na slobodno vreme, bez partnera. Da se ne biste našli u situaciji da budete uvređeni i povređeni zbog stava partnera da je najnormalnije da on ide na svoja nedeljna druženja i vikendom se bavi sportom sa ortacima (bez vas), raščistite pitanje slobodnog vremena. Možda su vam potrebe i stavovi različiti, pa treba da napravite kompromis.

Pitanje poveravanja prijateljima i porodici

Ovo je često uzrok svađa i rasprava među parovima – šta se iz vaše privatnosti deli sa prijateljima i porodicom? Biće teško da to uskladite, ako je vama potpuno normalno da sve pričate prijateljici, ili da prvo zovete mamu kad imate neki problem, a on je suzdržan i smatra da je to izdaja zajedništva, intime i privatnosti. Ovo pitanje je potrebno razmotriti pre nego što izazove razdor i svađu – a kad postignete dogovor, držite ga se, naročito onda kad je baš teško poštovati ga. Poverenje se upravo čuva na takav način – odolevanjem iskušenjima.

Pitanje važnosti braka

Ne shvata svako brak kao doživotnu vezu – za nekoga je to pitanje formalnosti i potpisivanja papira, za nekoga najznačajnija prekretnica u životu, za nekoga prekid sa lošim navikama i građenje boljeg sebe… Trebalo bi da se uverite da znate šta brak znači za vas, a šta za partnera i da li vam je prihvatljivo ako su vam shvatanja bitno različita.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice