Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kad postaneš majka, pružaju ti se mogućnosti da upoznaš sebe u najgorem svetlu, da otkriješ realnost koju nisi htela ni da zamisliš, da otkriješ u sebi slabosti i ograničenja koja bi ostala skrivena, da nije izazova majčinstva. Žene se ponekad urušavaju pravo u postporođajnu depresiju, ne nalazeći snagu da se izbore sa ovim izazovima.

Prepoznavanje svoje majke u sebi

Kroz brigu i strah da nešto ne radiš kako treba, doprećeš pravo do razumevanja svoje majke i to tako što ćeš sa zaprepašćenjem otkriti da se u nekim situacijama ponašaš baš kao ona. Na ivici nerava, ljuta i frustrirana, suočena sa novim bespomoćnim životom koji u potpunosti zavisi od tebe, postaneš svoja majka u najgorem izdanju. Iz novog razumevanja i otkrića napora materinstva, rađa se opraštanje, nežnost i mir. Jer kad počneš da zameraš sebi isto što i svojoj majci, apsurd ove situacije rezultira novim nivoom odnosa. Prema majci i prema sebi. Velika je ovo lekcija i veoma rasterećujuća, kad je jednom savladaš.

trudnica Pet izazova da upoznaš sebe kroz majčinstvo

Upoznavanje svoje mračne strane

Od nežne i strpljive osobe, odjednom se pretvoriš u čudovište. Neispavana, izmučena porođajem, prinuđena da sve svoje ljudske i ženske potrebe odgurneš i prevaziđeš, ne postaješ nežnija i strpljivija, nego besna, nasilna, svadljiva i razočarana. Razlika između normalne majke i čedomorke je jedino u tome što normalna majka ne pređe s one strane razuma i ne učini ono na šta pomišlja. Opusti se, normalna si, zato što nisi udavila svoje dete koje ti ne dozvoljava da predahneš, sabereš se i rezonuješ.

Editors choice