Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Oni koji razmišljaju o obavezama i odgovornostima koje brak donosi i odmeravaju sve razloge za i protiv zasnivanja bračne zajednice, verovatno će izabrati broj 4. Značaj ovog datuma venčanja je vernost i zajedništvo – par spojen u bračnu zajednicu pod zaštitom četvorke (i vladavinom Saturna) u stanju je da radi zajedno, da ostvari sve ciljeve koje partneri pojedinačno ne bi uspeli da ostvare.

Ako vam je komunikacija u odnosu najvažnija, broj 5 je dobar izbor za datum venčanja. Pod zaštitom Merkura, ostvarićete visok stepen povezanosti, intelektualne stimulacije, kulturnih sadržaja i duševne hrane u kojoj ćete zajedno uživati. Veza će obilovati putovanjima ili promenama mesta boravka.

Šestica je pod uticajem Venere, a to znači ljubav, nežnost, mir i sreća o kojoj ćete se oboje brižno starati. Možda ćete morati da se trudite i više od ostalih parova da dostegnete u odnosu ono što želite, ali brak pod zaštitom Venere omogućava oporavak, oproštaj i prelazak preko svake svađe i pomirenje u svakoj situaciji.

Sedmica je nestabilna, ali donosi avanturu i iznenađenje – ako vam nije stalo do mira i statičnosti, pod zaštitom Urana možete da imate onu slobodu koja vam je oboma potrebna da biste funkcionisali. Promena planova, neočekivane greške i promašaji, ali i spas u poslednjem trenutku kada sve pođe nizbrdo.

Editors choice