Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Ako želite da osigurate sreću u braku, odnosno, da ojačate slabe strane u svom odnosu, prema numerologiji, broj koji nosi datum vašeg venčanja, može mnogo da doprinese. U numerologiji, broj se izračunava sabiranjem svih cifara u datumu, dok se ne dobije jedna, konačna. I evo kakvu simboliku nose bračni brojevi od jedan do devet:

Datum venčanja koji nosi broj 1, simbolizuje Sunce i potpuno sjedinjenje sa bračnim partnerom, zaljubljenost i nežnost, živ i aktivan odnos, u kome se partneri brinu jedno o drugom i stalno ulažu u svoju vezu.

Datumom pod uticajem broja 2, vlada Mesec, a to je plima i oseka emocija, odnosno, sjedinjavanje suprotnosti. Možda želite sasvim privatno venčanje, u najužem krugu porodice, ili veliku i pompeznu ceremoniju. Saveti koje ćete dobijati od ženske strane, biće potpuno prihvaćeni ili sasvim odbačeni. Emocionalna zrelost i stabilnost je pod znakom pitanja i predstavlja glavni zadatak u ovakvom odnosu. Ako je dete na putu, broj 2 predstavlja potrebu za muškarcem koji će biti dobar i velikodušan otac.

Brak iz interesa je pod zaštitom broja 3. Oporavak materijalnog stanja, kroz bračni odnos, uz zabrinutost zbog onog što će reći drugi. Ovim brojem vlada Jupiter i u braku će verovatno biti više dece, velikih porodičnih skupova, obilje i prosperitet u materijalnom smislu. Ako imate velika očekivanja u smislu emotivne ispunjenosti, izbegnite broj 3.

Editors choice