Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

Pet tipova žena kod planiranja venčanja

Neobjavljene fotografije princeze Dajane sa kraljevskog venčanja

Predbračna obećanja – sebi i njemu

1/3

Ako želite da osigurate sreću u braku, odnosno, da ojačate slabe strane u svom odnosu, prema numerologiji, broj koji nosi datum vašeg venčanja, može mnogo da doprinese. U numerologiji, broj se izračunava sabiranjem svih cifara u datumu, dok se ne dobije jedna, konačna. I evo kakvu simboliku nose bračni brojevi od jedan do devet:

Datum venčanja koji nosi broj 1, simbolizuje Sunce i potpuno sjedinjenje sa bračnim partnerom, zaljubljenost i nežnost, živ i aktivan odnos, u kome se partneri brinu jedno o drugom i stalno ulažu u svoju vezu.

View this post on Instagram

Authentic love by @tali__photography Swipe —>

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Datumom pod uticajem broja 2, vlada Mesec, a to je plima i oseka emocija, odnosno, sjedinjavanje suprotnosti. Možda želite sasvim privatno venčanje, u najužem krugu porodice, ili veliku i pompeznu ceremoniju. Saveti koje ćete dobijati od ženske strane, biće potpuno prihvaćeni ili sasvim odbačeni. Emocionalna zrelost i stabilnost je pod znakom pitanja i predstavlja glavni zadatak u ovakvom odnosu. Ako je dete na putu, broj 2 predstavlja potrebu za muškarcem koji će biti dobar i velikodušan otac.

Brak iz interesa je pod zaštitom broja 3. Oporavak materijalnog stanja, kroz bračni odnos, uz zabrinutost zbog onog što će reći drugi. Ovim brojem vlada Jupiter i u braku će verovatno biti više dece, velikih porodičnih skupova, obilje i prosperitet u materijalnom smislu. Ako imate velika očekivanja u smislu emotivne ispunjenosti, izbegnite broj 3.

Editors choice