Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

1/3

Ako želite da osigurate sreću u braku, odnosno, da ojačate slabe strane u svom odnosu, prema numerologiji, broj koji nosi datum vašeg venčanja, može mnogo da doprinese. U numerologiji, broj se izračunava sabiranjem svih cifara u datumu, dok se ne dobije jedna, konačna. I evo kakvu simboliku nose bračni brojevi od jedan do devet:

Datum venčanja koji nosi broj 1, simbolizuje Sunce i potpuno sjedinjenje sa bračnim partnerom, zaljubljenost i nežnost, živ i aktivan odnos, u kome se partneri brinu jedno o drugom i stalno ulažu u svoju vezu.

View this post on Instagram

Authentic love by @tali__photography Swipe —>

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Datumom pod uticajem broja 2, vlada Mesec, a to je plima i oseka emocija, odnosno, sjedinjavanje suprotnosti. Možda želite sasvim privatno venčanje, u najužem krugu porodice, ili veliku i pompeznu ceremoniju. Saveti koje ćete dobijati od ženske strane, biće potpuno prihvaćeni ili sasvim odbačeni. Emocionalna zrelost i stabilnost je pod znakom pitanja i predstavlja glavni zadatak u ovakvom odnosu. Ako je dete na putu, broj 2 predstavlja potrebu za muškarcem koji će biti dobar i velikodušan otac.

Brak iz interesa je pod zaštitom broja 3. Oporavak materijalnog stanja, kroz bračni odnos, uz zabrinutost zbog onog što će reći drugi. Ovim brojem vlada Jupiter i u braku će verovatno biti više dece, velikih porodičnih skupova, obilje i prosperitet u materijalnom smislu. Ako imate velika očekivanja u smislu emotivne ispunjenosti, izbegnite broj 3.

Editors choice