Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Koliko vremena je potrebno da nekoga poznaješ, pa da ga znaš kao zlu paru? Godine su u pitanju. Ali, možeš i deset godina sa nekim da se razvlačiš, ako ne pojedete za zajedničkim doručkom, ručkom i večerom one kilograme hleba i soli iz poslovične narodne mudrosti o odnosima, nećeš ga dovoljno upoznati.

Retki su oni koji nam sa godinama sve više prijaju i što ih duže poznajemo sve nam se više sviđaju. I to su obično naši prijatelji. Partneri koji se menjaju i razvijaju i postaju bolji s godinama, ređi su od takvih prijatelja. Obično neko od dvoje stane i pokušava da se okameni, da održi postojeće stanje i sabotira promene, da sačuva odnos koji mu odgovara na nivou na kome je dostigao neko zadovoljstvo.

par crno belo Znam te ko zlu paru

Onaj drugi ga onda gura i vuče i pri tom ga sve bolje upoznaje, a sve mu se manje sviđa. Jer kad neko podigne tvrđavu oko sebe i ne želi da je napušta i ljuti se što nećete da mu pravite društvo, on je sve naporniji, otrovniji, kritičniji i nepravedniji.

Eto vaše zle pare! Tačno znate kako će reagovati kad nešto predložite, na koji način će da sabotira čak i ono na šta pristaje, kako će danima da se duri zbog nečeg što ste preduzeli i uspešno izveli do kraja, uprkos neslaganju svoje zle pare. I koliko god da ste navikli na te reakcije, naučili da ih predvidite i računate sa njima, toliko ne možete da se uopšte ne nervirate.

Editors choice