Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Koliko vremena je potrebno da nekoga poznaješ, pa da ga znaš kao zlu paru? Godine su u pitanju. Ali, možeš i deset godina sa nekim da se razvlačiš, ako ne pojedete za zajedničkim doručkom, ručkom i večerom one kilograme hleba i soli iz poslovične narodne mudrosti o odnosima, nećeš ga dovoljno upoznati.

Retki su oni koji nam sa godinama sve više prijaju i što ih duže poznajemo sve nam se više sviđaju. I to su obično naši prijatelji. Partneri koji se menjaju i razvijaju i postaju bolji s godinama, ređi su od takvih prijatelja. Obično neko od dvoje stane i pokušava da se okameni, da održi postojeće stanje i sabotira promene, da sačuva odnos koji mu odgovara na nivou na kome je dostigao neko zadovoljstvo.

par crno belo Znam te ko zlu paru

Onaj drugi ga onda gura i vuče i pri tom ga sve bolje upoznaje, a sve mu se manje sviđa. Jer kad neko podigne tvrđavu oko sebe i ne želi da je napušta i ljuti se što nećete da mu pravite društvo, on je sve naporniji, otrovniji, kritičniji i nepravedniji.

Eto vaše zle pare! Tačno znate kako će reagovati kad nešto predložite, na koji način će da sabotira čak i ono na šta pristaje, kako će danima da se duri zbog nečeg što ste preduzeli i uspešno izveli do kraja, uprkos neslaganju svoje zle pare. I koliko god da ste navikli na te reakcije, naučili da ih predvidite i računate sa njima, toliko ne možete da se uopšte ne nervirate.

Editors choice