Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Koliko vremena je potrebno da nekoga poznaješ, pa da ga znaš kao zlu paru? Godine su u pitanju. Ali, možeš i deset godina sa nekim da se razvlačiš, ako ne pojedete za zajedničkim doručkom, ručkom i večerom one kilograme hleba i soli iz poslovične narodne mudrosti o odnosima, nećeš ga dovoljno upoznati.

Retki su oni koji nam sa godinama sve više prijaju i što ih duže poznajemo sve nam se više sviđaju. I to su obično naši prijatelji. Partneri koji se menjaju i razvijaju i postaju bolji s godinama, ređi su od takvih prijatelja. Obično neko od dvoje stane i pokušava da se okameni, da održi postojeće stanje i sabotira promene, da sačuva odnos koji mu odgovara na nivou na kome je dostigao neko zadovoljstvo.

par crno belo Znam te ko zlu paru

Onaj drugi ga onda gura i vuče i pri tom ga sve bolje upoznaje, a sve mu se manje sviđa. Jer kad neko podigne tvrđavu oko sebe i ne želi da je napušta i ljuti se što nećete da mu pravite društvo, on je sve naporniji, otrovniji, kritičniji i nepravedniji.

Eto vaše zle pare! Tačno znate kako će reagovati kad nešto predložite, na koji način će da sabotira čak i ono na šta pristaje, kako će danima da se duri zbog nečeg što ste preduzeli i uspešno izveli do kraja, uprkos neslaganju svoje zle pare. I koliko god da ste navikli na te reakcije, naučili da ih predvidite i računate sa njima, toliko ne možete da se uopšte ne nervirate.

Editors choice