Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Ako je za nekog dobro majčinstvo u mladosti, dobro je za buduće unučiće. Mlada mama (20+) nije spremna da bude majka. Vođena potrebom da pobegne iz matične porodice, zavedena osećanjima ili pukim slučajem, postaje majka bez razmišljanja. To nije loše. Ko ne razmišlja mnogo, nema vremena da se uplaši.

Žene koje su veoma mlade postale majke, osvrću se na svoje iskustvo tipičnim rečenicama, kao što su „ma šta sam ja tada znala, samo me interesovalo kad ću opet da se uvučem u farmerice“ ili „nisam ja imala nikakav osećaj za bebu, samo sam se trudila da odradim sve što su mi rekli da treba“ ili „ja sam odrastala zajedno sa svojom decom“.

mlada mama1 Mlade majke, super bake

Najbolje kod majčinstva u mladosti, jeste to što ste još mladi kad su vam deca već velika i rasterete vas majčinstva dok još možete da počnete svoj život ispočetka, punom snagom. Deca porastu, osamostale se i žive svojim životom i dobiju sopstvenu decu, a vi tek ulazite u srednje godine. I onda imate drugu šansu za sve ono što ste propustili u majčinstvu tokom mladosti, jer vam to nije bilo važno, opterećivalo vas je i niste razumeli u čemu je fazon. Dolaze unučići, a vi ih dočekujete opremljeni životnim iskustvom, a još uvek dovoljno snažni i vitalni, da možete da ispratite njihove živahne zahteve.

Editors choice