Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Tu i tamo, pronalazite sebe na trenutke koje kradete od sna, da ih ne biste krali od deteta, jer to je teško podneti. Čak i kad imate sasvim dobar razlog da se odvojite od deteta na nekoliko dana, bićete pokidani između osećanja krivice što ste ostavili dete i osećanja krivice što osećate toliko olakšanje što ste malo ostavili dete. Kao između čekića i čekića. A kad se iskujete i prekalite i postanite majkaveteran, dete je već veliko i više od svega osećaćete kako vam stalno nedostaje, jer nikad nema vremena za vas.

Dakle, dok ste rekli mleveni plazma keks majčinstvo vas je progutalo, sažvakalo, svarilo i probavilo. Jedino što vam je garantovano, jeste doživotna briga za dete, jer čak i kad odraste i uputi se ka drugom kraju mladosti, kad počne da sedi i pokazuje znake starosti, vi ne prestajete da budete majka, a ta osoba sa svojim životom ne prestaje da bude vaše dete.

majcinstvo Majčinstvo – hod po ivici nerava

U međuvremenu, pogubite sve živce i ponovo ih pronađete kad shvatite koliko ste bili blesavi kad ste dozvolili sebi da pogubite živce. Jer, vi ne prestajete da učite, da odrastate i da se menjate, zato što ste majka, a majka je valjda neka gotova, završena i savršena osoba, koja se uvek ponaša na isti način, uvek isto misli i isto oseća.

Koliko god majčinstvo bilo vaš glavni zadatak i koliko god nalazili sebe u ispunjavanju tog zadatka i uspevali da se ispunite zadovoljstvom, ispunjavajući zadatak, toliko vas kovitlac života ne pušta iz stiska i ne dozvoljava vam da odahnete. Dok završavate jedno, na ivici da prsnete ili odahnete, pojavi se drugo, pa onda ne stignete da odahnete jer se završilo prvo, a uronjeni u problematiku drugog, shvatate da je iskrslo i nešto treće, što je proisteklo iz onog prvog za šta ste mislili da je gotovo. Da ne pominjem četvrto, koje se možda pojavilo kao neočekivana sreća i ulilo vam snagu i energiju da se nosite sa prva tri, ali koje istovremeno zahteva vaše vreme koje nemate i pažnju koju ne uspevate dovoljno dugo da fokusirate.

Editors choice