Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Isprva, srce se grči i pokušava da se stisne, da se sakrije iza rebara, da se pravi mrtvo i da se izuvija poput peškira koji nikako da se dobro ocedi. Ono manevriše, ono reaguje, pokušava da ostane u grudima, pokušava da iskoči na usta, pokušava da sabije i sažvaće materijal koji od njega zahteva da se proširi i poveća na način koji srce ne razume, koji užasno boli i izaziva strah. Od silnog pokušavanja da ne precrkne, srce prepukne. Skrha se. Samo osetite kako se prevrnulo u grudima i diglo sve četiri uvis.

srce Kome treba srce, kada ono može biti slomljeno

Pa malo hodate kao zombi. Malo se osećate kao pali s Marsa. Mislite da ste poludeli i baš vas briga. Izgovarate rečenice posle kojih nastaje tajac, nosite lice sa koga pogledi klize u stranu, drhte vam ruke i zagrljaj vam je šupalj kao sito. Ništa se ne zadržava u vama. Život prolazi kroz vas, kao promaja kroz polupane prozore. A to što vam kuca u grudima, to je odbrojavanje. Prolazi vam vreme.

Ako ste se pošteno skrhali i potonuli, onda nemate ideju da prekraćujete muke. Jer negde u sebi znate da je to lekcija. Da ronite duboko, bez svetla i kiseonika, ali da tako treba i da vam je to sada posao. I onda samo postojite, dok polako postajete svesni onih delova sebe koji nisu samo bol ili samo praznina. Izranjate. Jer sunce sija. I duva vetar. I vazduh miriše. I osećate da ste gladni smeha i sunčanja i zelenila i plavetnila. Možda se probudite i usred sivog, vlažnog i zamućenog zimskog dana bez snega i isto tako udahnete s apetitom mirise i boje života.

Editors choice