Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

1/3

Ko nije iskusio lomljenje srca, ne zna šta je ljubav. Ko nije iskusio ljubav, ne zna šta je život. Ko živi u neznanju zaštićen je od realnosti. Ko je zaštićen od realnosti, projektuje i odslikava tuđu realnost, hrani se tuđim životima i iskustvom, igra uloge koje nisu pisane za njega. Voajeriše po skandalima, njuška po đubrištu udaraca sudbine, pipa po mraku nadajući se da će se nabosti na komad nečijeg polomljenog srca, da će osetiti odjek nečijeg bola i njime pojačati neubedljivo zadovoljstvo što to nije njegov bol. Jedina satisfakcija koju ima, sumnjiva je, pristojno rečeno.

slomljeno srce Kome treba srce, kada ono može biti slomljeno

Slomljena srca privilegija su onih koji brode na jakim strujama, naleću na podvodne grebene, razbijaju se i tonu do dna, a zatim izranjaju sa blagom koje se nalazi jedino u potopljenim srcima.

Najveća od tih dragocenosti osvojenih u suludom rizikovanju lomljenja srca, jeste hrabrost i spremnost da se opet rizikuje.
Jer ko sakupi delove svog polomljenog srca i sastavi ih, veoma će ceniti to dragoceno iskustvo, voleće svaki šav i svaki grubi ožiljak i način na koji to srce više nije isto.

Editors choice