Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Ko nije iskusio lomljenje srca, ne zna šta je ljubav. Ko nije iskusio ljubav, ne zna šta je život. Ko živi u neznanju zaštićen je od realnosti. Ko je zaštićen od realnosti, projektuje i odslikava tuđu realnost, hrani se tuđim životima i iskustvom, igra uloge koje nisu pisane za njega. Voajeriše po skandalima, njuška po đubrištu udaraca sudbine, pipa po mraku nadajući se da će se nabosti na komad nečijeg polomljenog srca, da će osetiti odjek nečijeg bola i njime pojačati neubedljivo zadovoljstvo što to nije njegov bol. Jedina satisfakcija koju ima, sumnjiva je, pristojno rečeno.

slomljeno srce Kome treba srce, kada ono može biti slomljeno

Slomljena srca privilegija su onih koji brode na jakim strujama, naleću na podvodne grebene, razbijaju se i tonu do dna, a zatim izranjaju sa blagom koje se nalazi jedino u potopljenim srcima.

Najveća od tih dragocenosti osvojenih u suludom rizikovanju lomljenja srca, jeste hrabrost i spremnost da se opet rizikuje.
Jer ko sakupi delove svog polomljenog srca i sastavi ih, veoma će ceniti to dragoceno iskustvo, voleće svaki šav i svaki grubi ožiljak i način na koji to srce više nije isto.

Editors choice