Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Neki sinovi će sami odlučiti da ipak idu u vojsku. Možda osećaju da su pronašli svoj poziv, možda žele da malo pobegnu od kuće, a možda shvataju da im je potrebna ta vrsta životne škole. Nekada nisu imali nikakav izbor u tom smislu, vojska je bila obavezna, a nije išao samo onaj kome je nešto falilo. Odlazak u vojsku bio je razlog da se slavi i da se roditelji ponose. I važilo je ono da i kad je dečko problematičan, lenj, neuredan i neodgovoran, da će vojska od njega napraviti čoveka. I znate šta? Neki muškarci koji su išli u vojsku, danas, u poznim tridesetim godinama, umeju da izjave kako su zahvalni za to iskustvo i kako ih je vojska vaspitala i očeličila i zaista od njih napravila ljude.

Sada, kad više ne moraju da idu u vojsku, mi nekako moramo da im pomognemo da naprave izbore koji će od njih napraviti ljude. A to izgleda, znači da treba da se osamostale u svemu, od nameštanja kreveta, preko ribanja kupatila i ušivanja dugmeta, do pripremanja obroka i podešavanja alarma za buđenje.

A to opet, izgleda znači, da treba nekuda da odu. Na studije. U neki letnji kamp. Na brod. U inostranstvo. Ili makar na neko more, da nešto rade u letnjoj sezoni. 

Kako vaspitavamo sinove sad kad ne moraju u vojsku 44 Kako vaspitavamo sinove sad, kad ne moraju u vojsku

Jer, kod kuće ćemo teško istrajati na disciplini. Osim ako…

Editors choice