Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Neki sinovi će sami odlučiti da ipak idu u vojsku. Možda osećaju da su pronašli svoj poziv, možda žele da malo pobegnu od kuće, a možda shvataju da im je potrebna ta vrsta životne škole. Nekada nisu imali nikakav izbor u tom smislu, vojska je bila obavezna, a nije išao samo onaj kome je nešto falilo. Odlazak u vojsku bio je razlog da se slavi i da se roditelji ponose. I važilo je ono da i kad je dečko problematičan, lenj, neuredan i neodgovoran, da će vojska od njega napraviti čoveka. I znate šta? Neki muškarci koji su išli u vojsku, danas, u poznim tridesetim godinama, umeju da izjave kako su zahvalni za to iskustvo i kako ih je vojska vaspitala i očeličila i zaista od njih napravila ljude.

Sada, kad više ne moraju da idu u vojsku, mi nekako moramo da im pomognemo da naprave izbore koji će od njih napraviti ljude. A to izgleda, znači da treba da se osamostale u svemu, od nameštanja kreveta, preko ribanja kupatila i ušivanja dugmeta, do pripremanja obroka i podešavanja alarma za buđenje.

A to opet, izgleda znači, da treba nekuda da odu. Na studije. U neki letnji kamp. Na brod. U inostranstvo. Ili makar na neko more, da nešto rade u letnjoj sezoni. 

Kako vaspitavamo sinove sad kad ne moraju u vojsku 44 Kako vaspitavamo sinove sad, kad ne moraju u vojsku

Jer, kod kuće ćemo teško istrajati na disciplini. Osim ako…

Editors choice