Kad ponovo počne, biće trapavo

Biće ti teško da se opustiš, imaćeš tremu, a tvoj suprug će se osećati kao napaljeni tinejdžer koji najzad ima priliku da se poseksa. Ti ćeš pokušavati da uhvatiš osećaj, on će svršiti za minut – i posle ćete se smejati, a to je dobar početak. Vratiće vam se i prisnost i apetit, samo polako.

Seks na brzaka je zakon

Prilka nema puno, a vremena nema za bacanje. Kad se uvežbate u korišćenju prilika, seks će vam biti uzbudljiv i sladak. Uvežbati se – pre svega znači da se sporazumete jednim pogledom, a zatim da u trenutku dok koristite priliku ne mislite ni na šta drugo i ne dozvolite da vam bilo šta poremeti koncentraciju. Za “kviki” vam je dovoljno nekoliko minuta, a kao uigran par, sigurno znate kako da postignete užitak u najkraćem roku. I kupatilo nije jedino mesto gde možete da se kresnete na brzinu!

Noć definitivno više nije vreme za seks

Kad najzad uspete da legnete i kad možete da računate na dva, tri sata sna pre nego što se beba prvi put probudi, ili čak i na nekoliko sati spavanja bez prekida, to će biti jedino važno. U krevetu se spava. Seksom možete da se bavite u vreme dnevnog odmora, pošto bebe spavaju i preko dana, obično sat ili malo više tokom prepodneva i još toliko popodne.

Comments