Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

U tempu života koji imamo, teško je održavati prijateljstva, osim ako nam nisu “pod rukom” – na poslu ili u komšiluku. Svi imamo problem sa slobodnim vremenom, naročito u velikim urbanim sredinama – pola dana provedeš na poslu, po sat vremena putuješ da bi negde stigla, a ako imaš decu i porodicu, nigde nema mesta za druženje. Nema vremena ni za samoću, ni za hobije, ni za rekreaciju, uopšte ni za šta što je van programa kuća – posao.

Zgodno je ako imaš prijateljice koje su slobodne, pa mogu da dođu kod tebe (iako ne možeš u potpunosti da im se posvetiš), ili ako ti i tvoje prijateljice imate decu približnog uzrasta, pa možete da se okupite sa decom i nadgledate ih dok pokušavate da popijete kafu, opustite se i uživate.

Teško je podeliti pažnju, odnosno, kad ste sa decom, uvek ste spremni da reagujete i intervenišete, ali mame to brzo savladaju i postaju uigrane da iskoriste trenutak, kao mačke.

porodica Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Jednog momenta si potpuno opuštena, kao da pred sobom imaš sate mira i uživanja, a sledećeg skačeš i sprečavaš dete da zabode iglu u utičnicu, proguta kamenčić, ode predaleko…

Čak i kad deca odrastu, teško je uskladiti se i pronaći vreme za druženje, jer tada veća deca imaju više obaveza, koje moramo da ispratimo – škola, pomoć u učenju, treninzi, dodatni časovi, odvođenje i dovođenje…

Održavamo mi kontakte sa svojim prijateljicama i prijateljima – čujemo se povremeno, često se dopisujemo, društvene mreže i savremena komunikacija omogućavaju nam i da se gledamo dok razgovaramo, ali uvek osećamo da to nije ono pravo i da nam nedostaje živi kontakt.

Editors choice