Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Startuj njegovu mamu

Ako je mama na tvojoj strani, on nema kud, tom dvojcu neće moći da se odupre. Dakle, uvuci se mami pod kožu. Traži recepte i pričaj joj kako ti nikad ne uspevaju tako savršeno kao njeni, ako je mama u domaćičkom fazonu. Razgovaraj sa njom o dobrobiti njenog sina, pitaj je kakav je bio kao dečak – reci joj da želiš da znaš sve o njemu, a da ne postoji osoba koja ga bolje poznaje od njegove majke. Kad se dovoljno zbližite, reci joj da ti ona više znači nego tvoja rođena majka, zovi je “mama” i naravno, neka to sve bude spontano i slatko.

Pridobij njegovu sestru

Planiraj sa njom venčanje i pričaj joj o svim tim slatkim tipovima, tvojim rođacima i braći tvojih prijateljica koje ćeš pozvati na taj veliki događaj, samo zbog nje. Koliko se samo parova smuvalo na nečijim svadbama!

brak2 Kako da ga navedeš da te zaprosi u 10 koraka? (BLOG)

Plači

Ne potcenjuj najjače žensko oružje, ali koristi ga oprezno. Nemoj plakati kao razmažena osoba, koja se raskmeči čim joj nešto nije po volji. Plači suzdražno, kao neko ko nikada ne plače, osim kad ne može više da izdrži, plači kao da se stidiš svojih suza, ali eto, ne možeš više i kroz jecaje mu reci šta je to što bi te utešilo.

Pojačaj tovarenje krivicom u kombinaciji sa suzama

Kad se rasplačeš zato što ne možeš više da kuliraš, pravi je trenutak da mu nabiješ osećanje krivice toliko jako, da momentalno poželi da se iskupi – zar ti ne zaslužuješ da budeš udata žena, da živiš kao sav normalan svet, da imaš brak i porodicu sa nekim koga voliš i zbog koga si spremna sve da uradiš (tu se seti onog davanja dupeta i trojke i rasplači se najneutešnije).

Editors choice