Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Ako čekaš da se sam odvaži, proći će ti najbolje godine u čekanju. Ti si žena njegovog života, on to sigurno zna, a ponekad ume to i da ti kaže, ali to mu je domet. Šta ćeš, muško. Moraš da mu pomogneš da shvati šta muškarac treba da uradi kad ima posla sa ženom svog života.

Natovari ga osećanjem krivice

Zar on hoće da te sve žene u tvojoj okolini sažaljevaju? Na poslu se sve udadoše redom, tvoje najbolje prijateljice sve imaju prsten da pokažu, tvoja majka je sve slabijeg zdravlja i htela bi da doživi unučiće, a ni ti ne postaješ mlađa. On može da se zeza još pola života i da mu ništa ne zasmeta i zafali, ali neka misli malo na tebe i na tvoj položaj. Ti si ta kojoj biološki sat otkucava i ostala si poslednja u svom okruženju, zato što si tako dobra i tolerantna i čekaš njega da odlučiš, nećeš da ga pritiskaš. Smučiće mu se od toga, naravno, ali to je samo pozivanje na odgovornost.

Upotrebi seks

Daj mu guzu, šta, preživećeš. Pristani na tu trojku koju toliko želi. Naravno, pre toga mu “suptilno” stavi do znanja da bi sve učinila za njega i činiš i ono što ti je odbojno, jer ga toliko voliš, a on za tebe treba da učini samo tu jednu malu stvar – da ozakoni vašu vezu.

Razboli se

Te glavobolje uopšte nisu naivne, zakazali tu skener i ko zna šta može da bude sa tobom. Ili tako nešto. Svest o mogućnosti da te izgubi uzdrmaće ga toliko da će vrlo lako skliznuti u brak – upola u nadi da će te se brzo osloboditi, upola u želji da ti ispuni poslednju želju.

brak1 Kako da ga navedeš da te zaprosi u 10 koraka? (BLOG)

Editors choice