Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Da li ste religiozni i koliko će to uticati na vaš život?

Hoćete li vaspitavati decu u religioznom duhu? Da li ćete slaviti praznike i koje? Hoćete li učestvovati u porodičnim tradicijama, ili ćete stvoriti svoje? To je veoma važno pitanje, koje pre braka treba detaljno da raščistite i da smislite strategije za izlaženje na kraj sa vašim roditeljima koji verovatno imaju svoja očekivanja i zahteve u tom pogledu.

Kako ćemo baratati novcem?

Hoćete li imati zajednički račun, ili budžet u koji ćete oboje ulagati, ili će jedan od vas preuzeti račune, drugi nabavku i tako dalje – to zavisi od toga koliko ko zarađuje i doprinosi i treba da unapred znate kako će to izgledati u praksi. Istraživanja pokazuju da se muškarci koji u braku zarađuju manje od žena osećaju poniženo i da zbog toga nastaju mnogi bračni problemi – od prevare, do odavanja porocima. Možda njemu treba bolje plaćen posao?

Kako stojite sa slobodom – vremenom koje svako traži za sebe?

To verovatno već znate. A ako postoji ljubomora i neko od vas dvoje se ne oseća dobro kad onaj drugi uživa u nekim aktivnostima bez njega, sam ili sa svojim društvom, to se u braku neće promeniti samo od sebe. Potrebno je da se dogovorite i stvorite okvire slobode koju dajete jedno drugome i da taj dogovor poštujete.

Da li razumete međusobne jezike ljubavi?

Znate li na koji način vam partner izražava privrženost i ljubav? I da li on razume i vrednuje vaše načine? Naučite da govorite jezikom ljubavi svog partnera (i on vašim) pre nego što se venčate.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice