Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zaposlene supruge

Što više pravimo prelaz sa neegalitarnog partnerstva ka jednakosti, moramo imati na umu šta to znači za naše odnose, naročito šta to znači po pitanju neverstva. Postoje posledice za žene koje su hraonioci u porodici jer preuzimaju mnoge uloge – ovog puta su one te koje obezbeđuju sve, one su zaštitnici, one su negovatelji. To je puno posla za jednu osobu! Muškarcu zbog ovoga ego može biti poljuljan te će tada i njegov polni identet biti ugrožen, jer on oseća da ne može da ispuni svoju ulogu. I, dok se supruga razbija od posla, muškarac ”baci oko” i na poneku ženu okolo. Ne, ne u smislu zabave i naivnog flerta.

sslika1 Da li muškarci varaju uspešne žene?

Uloge su se, skoro, pa potpuno zamenile

Neka se oseća bitno?

Dakle, šta ovo sve znači? Ako vaš muškarac zarađuje manje od vas, postarajte se da ga obasipate komplimentima kako bi mu se samopouzdanje ne bi poljuljalo. Nagradite ga ne samo komplimentima nego i dobrim seksom kada god uradi nešto što ne spada u kategoriju muških poslova. Žene umeju često da se osile i da ih malo zanemaruju. Nemojte to raditi.

Takođe, ako već ne zarađuje najviše, postarajte se da bude glavni zaštitnik porodice. Neka se on postara za finansije, u smislu da odluči na šta ide koliko novca, gde na letovanje i slično. I, pogurajte ga da ide na neki muški sport ili slično. Ako već imate muškarca koji menja dečje pelene svaki dan, noću ga podsetite koliko je za vas on, zapravo, muškarčina!

Tekst: Maja Luković

Editors choice