Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Sve je više žena koje samostalno zarađuju, ali i muškaraca čiji ego biva poljuljan zbog toga. Da li muškarci zaista varaju svoje supruge da bi povrati samopouzdanje?… Nažalost, čini nam se da je tako…

Uspešne žene, čuvajte se!

U 39 od 50 top najpopularnijih tržišta, žene zarađuju više od muškaraca. U gotovo polovini američkih porodica, žene su te koje izdržavaju porodice. Međutim, što žene više rade i što počinju više da zarađuju, stopa prevare se sve više povećava. Da se razumemo – one bivaju prevarene, ne obrnuto.

Ako je verovati nedavnom istraživanju, kada muškarac potpuno ili, čak, delimično zavisi od žene u finansijskom smislu, verovatnoća da će je prevariti je pet puta veća nego sa partnerom koji donosi jednako novca u kuću.

zena place Da li muškarci varaju uspešne žene?

Muškarčev identitet

S tradicionalne tačke gledišta, identitet muškaraca i njihov lako poljuljani ego su često u vezi sa njihovom ulogom glave kuće. Muškarci su evolucijski navikli da donose kući sve što je potrebno za izdržavanje porodice – od hrane do opreme za kuću, a većina žena je imala luksuz da ostane kod kuće i uživa u tome, i, naravno, podiže decu. Muškarci su, zvanično, oni koji obezbeđuju, a žene one koje neguju. Zapravo, žene su se udavale za muškarce isključivo procenjujući njihov miraz na koji će jednog dana moći da se oslone, ali to nije slučaj danas. U današnje vreme, pomeramo granice tradicionalnih rodnih uloga, sklanjamo liniju između muškarca i žene u smislu izdržavanja porodice kao i porodičnih uloga. I, naravno, zalazimo u eru nezavisne žene.

Editors choice