Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Sve je više žena koje samostalno zarađuju, ali i muškaraca čiji ego biva poljuljan zbog toga. Da li muškarci zaista varaju svoje supruge da bi povrati samopouzdanje?… Nažalost, čini nam se da je tako…

Uspešne žene, čuvajte se!

U 39 od 50 top najpopularnijih tržišta, žene zarađuju više od muškaraca. U gotovo polovini američkih porodica, žene su te koje izdržavaju porodice. Međutim, što žene više rade i što počinju više da zarađuju, stopa prevare se sve više povećava. Da se razumemo – one bivaju prevarene, ne obrnuto.

Ako je verovati nedavnom istraživanju, kada muškarac potpuno ili, čak, delimično zavisi od žene u finansijskom smislu, verovatnoća da će je prevariti je pet puta veća nego sa partnerom koji donosi jednako novca u kuću.

zena place Da li muškarci varaju uspešne žene?

Muškarčev identitet

S tradicionalne tačke gledišta, identitet muškaraca i njihov lako poljuljani ego su često u vezi sa njihovom ulogom glave kuće. Muškarci su evolucijski navikli da donose kući sve što je potrebno za izdržavanje porodice – od hrane do opreme za kuću, a većina žena je imala luksuz da ostane kod kuće i uživa u tome, i, naravno, podiže decu. Muškarci su, zvanično, oni koji obezbeđuju, a žene one koje neguju. Zapravo, žene su se udavale za muškarce isključivo procenjujući njihov miraz na koji će jednog dana moći da se oslone, ali to nije slučaj danas. U današnje vreme, pomeramo granice tradicionalnih rodnih uloga, sklanjamo liniju između muškarca i žene u smislu izdržavanja porodice kao i porodičnih uloga. I, naravno, zalazimo u eru nezavisne žene.

Editors choice