Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Nisu sva deca imala vanškolske aktivnosti

Roditelji samo lete, vozeći i odvozeći decu na razne časove i treninge – svako dete se bavi nekim sportom, ili ide na neke dodatne časove i pored pisanja domaćeg i učenja, ima i druge obaveze kad završi sa časovima u školi. Ranije su deca eventualno išla u muzičku, ako imaju sluha, a bavilo se i sportom, ali to nije bilo obavezno, pritisak roditeljskih ambicija nije bio tako redovan i snažan.

Niko nije nosio flašicu sa vodom

Ako se igraš napolju, kad ožedniš, ideš do najbližeg mesta gde možeš da piješ vodu – sa česme u nečijem dvorištu, ili u parku, ili zamoliš konobara u najbližem lokalu da ti da čašu vode. Danas svako dete nosi flašicu vode čak i u školu – iako tamo ima pijaće vode na česmi.

Niko nije nosio vlažne maramice

Pranje ruku je bilo obavezno kad dođeš kod kuće, a dok si napolju i u školi – niko se nije uznemiravao zbog prljavih ruku. U školi se išlo na užinu, kolektivno i ruke su se prale ispred trpezarije, pre jela, kao što je red. Sada se stalno trudimo da odagnamo sve moguće bakterije i plašimo se prljavštine, kao da će skočiti na nas kad ne gledamo. Kad smo kod higijene – nije se ni tuširalo svakog dana, samo po potrebi.

Editors choice