Najbolji način da trajno očuvate jak imunitet i dobro zdravlje je da pitanje ”Šta je najbolje za mene?” postavite sebi pre nego odlučite šta ćete da jedete.

Sledeći put kada budete kupovali hranu, birajte proizvode koje čine organizam zdravim i mladim, jer sadrže antioksidante, minerale i vitamine. Budite uvereni da postoji vrlo ukusna hrana koja sadrži sve što je potrebno da se uvek osećate dobro i da izgledate vrlo dobro. Pročitajte šta je u pitanju.

Sirup od javora

Potpuno prirodan sirup sadrži veliki broj sastojaka koji usporavaju starenje. Sadrži antioksidante i antiinflamatorna svojstva. Popijte svakog dana po jednu kašiku (ne više jer sadrži dosta šećera) ili ga koristite kao začin za određenu hranu.

javor sirup 300x258 Zdrav život: Hrana koja vas čini mlađim

Krastavci

Verovali ili ne, istraživanja su pokazala da takozvani ”flavonol” u krastavcu sprečava progresivno pamćenje i oštećenje memorije, zbog čega je dobar u sprečavanju Alchajmerove bolesti. Krastavac sadrže i sastojke koji pomažu u regeneraciji mišića i ligamenata, a pospešuje i cirkulaciju. Poznato je da komadići krastavca smanjuju otoke ispod očiju, a isto tako mogu da smanje opekotine, pa čak i celulit.

60339551 Zdrav život: Hrana koja vas čini mlađim
Comments