Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kako se približava odlazak na plažu, svi paniče oko toga kako izgleda njihovo telo. Međutim, uglavnom se na svakom koraku mogu naći vežbe za zadnjicu, bokove, noge, butine. Ali šta ako je vaše telo u ovom predelu potpuno u redu, ali imate problema sa gornjim delom tela. Male grudi, a širok sruk? Ne brinite, postoje vežbe koje će rešiti i vaš problem.

Kada je reč o grudima, treba znati sledeće: grudni mišići su glatki i nije u našoj moći njihovo kontrolisanje. Zapravo, to su ligamenti, zrakasto raspoređeni oko bradavica. Njima se ne može komandovati, pa se fizičkim vežbama ne može baš mnogo postići.

Gimnastika ne utiče neposredno na grudi, već na grudni koš. Kada je grudni koš jak i razvijen, grudi dobijaju bolji oslonac i zaobljuju se umesto da su opuštene.

Zato gimnastika treba da nam pomogne u jačanju grudnog koša. Za male i nedovoljno razvijene grudi, gimnastika je korisna pod uslovom da se vežbe vrše redovno i to u dužem vremenskom periodu.

80612491 Vežbe za čvrste grudi i struk

Sledećih nekoliko jednostavnih pokreta treba činiti svakog dana i onda će se male grudi vremenom povećati, odnosno razviti.

1. Podignite ruke iznad glave, zabacite ih što je moguće više i vratite u prvobitan položaj.

2. Raširite ruke i zabacite ih što više unazad, a onda spustite niz telo.

3. Sedite na pod ukrštenih nogu tako da stopala budu ispod butina, šakama obuhvatite ramena i zabacite laktove što je moguće više.

4. U stojećem stavu odvojite laktove od tela i pritisnite dlanove kao da želite da zdrobite orah dlanovima. Prilikom stezanja ne treba da dišete, a posle toga sasvim opustite mišiće.

5. Lezite na stomak, a onda uzdižite telo, oslanjajući se samo na ruke i vrhove prstiju. Leđa i noge treba da budu potpuno prava.

Editors choice