Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Mnogi odustanu od svog plana i programa vežbanja čim temperatura padne ispod 15 stepeni. Ko će da se natera da obuče gomilu stvari na sebe, umota se u kape i šalove, a onda mrzne do teretane, pa još i skida po hladnoći i što je najgore, posle treninga, znojav izlazi na vetar, kišu ili sneg.

Međutim, vrlo je moguće vežbati zimi i to čak i napolju, trčeći po svom kraju! Ako ste ženska osoba, težine 50kg – 60kg i trčali ste laganim tempom (8km/h), u tom slučaju ste sagoreli između 640 i 770 kalorija za sat vremena. U suprotnom ste muškarac, težine 80kg – 90kg, koji je istim tempom za sat vremena potrošio između 1,000 i 1,150 kalorija.

Vama treba samo dobra volja, a mi ćemo vas posavetovati kako to da što bolje uradite. Verujte, na proleće ćete biti ponosni na sebe!

embedded running in the winter Vežbaj i po hladnoći!

Pametno odaberite opremu

Kada je vežbanje po hladnom vremenu u pitanju, oprema za trening postaje najvažnija. Birajte materijale koji će vas zagrejati, ali u kojima se nećete znojiti i u kojima će vam biti veoma prijatno i udobno. Ako vežbate napolju, posebno obratite pažnju na obuću, kao i na kape i šalove kojima ćete zaštititi lice.

Obratite pažnju na vetar

Ukoliko džogirate napolju a duva vetar, važno je da počnete trening tako što ćete trčati u pravcu duvanja vetra, a završiti trening tako što će vam vetar duvati u leđa i pomagati da dođete do cilja kada se već umorite.

Editors choice