Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/09/1011-1_CoupleAndGrapes_li-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

1/3

Vreme provedeno u teretani, kako za momke tako i za devojke, jeste sveto vreme. Vežbanje daje izuzetne rezultate ako ste koncentrisani svih 45–60 minuta. Međutim, neke stvari su u teretani neizbežne. Znojenje, odmeravanje tuđih tela, upoređivanje sebe sa drugima.

Zamisli sada situaciju u kojoj si pošla u teretanu sa dečkom. Dozvoli da prilagodim malopređašnje nabrajanje: znojenje pred dečkom, odmeravanje drugih momaka pred dečkom, upoređivanje sebe sa drugim devojkama pred dečkom. Nastane, primetićeš, katastrofa.

seks u kuhinji Seksualna rešenja

Zato, odradi ti svoje setove vežbi u teretani sama, a kardio druženja sa dečkom ostavi za spavaću sobu – otkrićeš da regularan seks može biti više od samog zadovoljstva! Biti seksualno aktivan takođe znači biti zdrav i fit (sve je to uzročno posledično). Ova prirodna biološka aktivnost može dovesti do pravih čudesnih promena na tvom telu, a da pritom toga ne budeš ni svesna. Evo nekih primera:

Editors choice