Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

1/2

Neki od najboljih fitnes trendova svakako ne podrazumevaju tri dana detoksikacije ili magične pilule, već je reč o nekim mnogo boljim i zvučnijim savetima. Sa njima ne morate brojati kalorije, ne morate se odricati svega, niti se preseliti u teretanu. Predstavljamo vam fitnes trendove koji su osvojili ceo svet.

Namirnice sa visokim procentom valakana

Jedan od najboljih trendova u ishrani u 2014. godini svakako podrazumeva uticaj koji vlakna imaju na naš organizam. Mnogi će reći da je u pitanju stari, dosadan trend, ali je nesumnjivo jedan od najdelotvornijih. Vlakna nas brže zasite, regulišu šećer u krvi, smanjuju ili potpuno otklanjaju holesterol u krvi i pozitivno utiču na naše telo. Veliki procenat vlakana sadrže namirnice kao što su ovas, jabuke, zelena salata, brokoli, šargarepa, slatki krompir, bundeva, bobice i banana.

1 Namirnice sa visokim procentom vlakana Mlada, vreme je da smršaš: Fitnes trendovi koji su osvojili svet

Kontinuirani trening

Žene su konačno shvatile da sat na traci za trčanje ne donosi nikakve rezultate. Kontinuirani trening podrazumeva neprestano vežbanje i uključivanje različitih grupa mišića, kako bi se sagorilo više kalorija i kako bi se postigli željeni rezultati. Ključ je u tome da se između vežbi ne prave duge pauze, jer se na taj način brže sagorevaju kalorije.

Editors choice