Dijeta može biti podjednako važna kao i vežbanje kada su u pitanju trbušnjaci i njihovo stvaranje. Mi ćemo vam predstaviti hranu koja je odličan sklop sa vežbanjem, nemasna je, ne goji, a ono što je najbolje u ovoj priči: zdrava je!

Počnite da se hranite na pravi način i povećaćete šanse za oslobađanje sala u predelu stomaka. Vaš stomak biće ravan, izvajan i ukrašen trbušnjacima, zato krenimo sa nabrajanjem dozvoljenih i preporučljivih namirnica.

Jaja

Jedan od najboljih izvora proteina jesu jaja. Ona su odlična za izgradnju mišićne mase, a čuvaju od gladi i odlično hrane organizam. Kombinujte ugljene hidrate sa jajima za doručak i unesite dovoljan nivo energije. To će vam omogućiti da budete aktivni do sledećeg obroka.

Avokado

Predstavljamo vam tropsko voće koje mnogi nazivaju najsavršenijom namirnicom. Nutricionisti čak tvrde da sadrži sve sastojke neophodne da se čovek prehrani, a takođe doprinosi prevenciji mnogih bolesti.

Naime, ukoliko imate problem sa salom na stomaku, ovo je odlična metoda da ono nestane. Sadrži mononezasićene masnoće koje pomažu kontroli nivoa triglicerida u krvi, snižavaju holesterol u krvi i pomažu kontroli šećera.

112 Lepa strana ishrane: Jedeš, a stomak ravanBademi

Bademe karakreriše hranljivost, ali i veoma lekovita svojstva. Riznica je vitamina i minerala, a čak 100 grama badema sadrži 22g ugljenih hidrata.

Ljuspica ima veliku količinu vitamina E i magnezijuma u sebi, tako da ih treba jesti neoljuštene.

Comments