Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Hajde da se dogovorimo nešto: Vi promenite navike, a mi vam obećavamo da će se kilogrami otopiti i nestati kao rukom odnešeni.

Veoma važna stvar je biti disciplinovan i poštovati zadatu reč. A evo u čemu je fora.

Kada pokušavate da smršate teško je odoleti iskušenjima koja se nalaze na svakom koraku. Nažalost preukusnim poslasticama ne možete reći “ne”, a onda i kilogrami sami dolaze i ne pitaju da li ih primate. Čak i ako preračunavate kalorije, koliko god da ste precizni, uvek vaga pokaže više, jer kod gojenja nema pravila… kada krene, samo ide na gore i gore.

Dakle, jedan od boljih načina da krenete pravim putem kojim koračaju mršavi jeste da napravite dnevnik ishrane. Da, dobro ste čuli: dnevnik u kom ćete zapisivati šta jedete, šta bi trebalo da jedete i koliko ste kilograma dobili, a koliko smršali.

Tako ćete najbolje pratiti unos kalorija, a kada svojim očima vidite da skala ide na gore i da se kilogrami i kalorije povećavaju, vi ćete nesvesno smanjiti količinu hrane koju unosite ili ćete pak svesno povesti računa i dovesti se u red.

f0 Kilograme gubiš, ali i zapisuješ!

Osim toga, ukoliko zapišete, vremenom ćete zapaziti od čega se najviše gojite tako što ćete primetiti kada najviše rastu kilogrami, unošenjem koje namirnice.

Editors choice