Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Antigva i Barbuda

Ostrva u istočnom delu Karipskog mora, na granici sa Atlantskim okeanom, formalni je raj na zemlji. Pastelne fasade i živahno okruženje, krečnjačke formacije i tropsko voće i naravno, beskrajne netaknute bele plaže. Između dva ostrva možete se naći sami na najfinijem belom pesku, u romantičnom momentu zalaska sunca – stereotipna slika, ali doživljaj je svakako jedinstven, baš za svakog ko ga je proživeo. Turistička ponuda je svake godine sve bogatija, odnosno, ostrva su sve pristupačnija i uređenija, pa se preporučuje renovirano raskošno letovalište Curtain Bluff, gde je na programu tenis, jedrenje, skijanje na vodi, ronjenje i druge aktivnosti.

Arosa, Švajcarska

Arosa, u kantonu Graubunden u Švajcarskoj, turističko je mesto, aktivno i posećeno i leti i zimi. Bilo da volite da skijate, planinarite ili samo šetate po prirodi, ovo mesto je idealno. Kada pada sneg, posebno je romantično i uzbudljivo. Doživite zimski pejaž iz elegantnog Grand hotela, koji ima svoj privatni vagon, na šinama podignutim na stubove iznad snežnog prostranstva. Kristalna planinska jezera, alpski pašnjaci i drvene kolibe – to je prizor koji će vas tokom leta ostaviti bez daha i dovesti u romantično raspoloženje.

Ostin, Teksas

Glavni grad Teksasa je mesto za parove koji su pomalo hipsteri, vole muziku i dobar roštilj, dobar provod i veselo okruženje. To možda nije romantično, ali ima mesta na kojima je romansa zagarantovana, kad je se uželite u gradu kao što je Ostin. To su planine Bonnell i jezera Travis, odakle možete posmatrati zalaske sunca i uživati u prirodi, kad vam poželite da se izdvojite iz urbane sredine. Odsednite u modernom hotelu San Jose sa bungalovima, ili izvan grada u luksuznom banjskom letovalištu Travaasa Austin i uživajte u dobroj hrani i okruženju.

Bali, Indonezija

Medeni mesec na Baliju – čist stereotip i vrhunska magija! Indonezijsko ostrvo u ogromnoj hinduističkoj zemlji savršeno je mesto za strast i egzotična iskustva. Bali nudi netaknute plaže, surfovanje, ronjenje, masaže, a takođe je prepun kulturnih događaja, umetnosti i muzike i hramova koje treba da obiđete. Ovde se slavi priroda i život, a telesno zadovoljstvo i dobrobit, blisko su povezani sa osećanjem produhovljenosti i više životne svrhe.

Belize, Srednja Amerika

Sa severne strane, ova mala tropska država se graniči sa Meksikom, a sa istočne se nalazi Karipsko more. Belize ima predivne plaže i privatna ostrva, džungle, farme, destilerije ruma i proizvodnju čokolade. Parovima koji vaole aktivan odmor, neće nedostajati zabave i sadržaja (lov ribe kopljem, krstarenja, obilasci drevnih arheoloških nalazišta Maja, ronjenje pod čuvenim grebenom…), a neće im nedostajati ni mira i privatnosti u dugim šetnjama i blistavim večerima.

View this post on Instagram

Yesterday myself and the #projectuprise team flew out 50 miles over the ocean at an altitude of 14,500 ft. With no land in sight the only reference point we had was this tiny blue hole down below that was starting to disappear below the clouds. We jumped out, linking arms In a star formation we held this until about 6000ft when we had entered the last layer of clouds. It was quite the sight passing through a thick layer of cloud to revealing one of the wonders of the world below me. I pulled my parachute at about 4500ft and cruised down towards the hole trying to comprehend the reality of what just happened. 🤯Truly an unforgettable experience. 🙈🙏🏽 THANK YOU to @nickleventis and the rest of the crew that made this possible! 🙏🏽🙏🏽 this photo was shot on the new @gopro #gopromax

A post shared by Sam kølder (@samkolder) on

Naslovna fotografija: instagram.com/travelandleisure

Brankica Milošević

Editors choice