Dan venčanja je najlepši dan u životu svake devojke. Pamtićete ga uvek i zato on treba da bude veličanstven, savršen i neponovljiv. Jeste li već razmišljali kako će sve to da izgleda? Želite li da vaše venčanje bude nešto posebno? A šta kažete da venčanje ima neku temu? Tako ćete sigurno biti originalne! Evo nekoliko predloga!

Seoska idila

Ako spadate u red prirodnih devojaka koje smatraju da je manje – više, nećete pogrešiti sa seoskom, ruralnom temom. Neka sve bude u prirodnim, zemljanim bojama uz puno poljskog cveća, ukrasa od drveta, pletenih korpica i svega onoga što asocira na seosku idilu.

Sunce, plaža, more

Malo je srećnika koji se mogu pohvaliti venčanjem na plaži, na nekoj egzotičnoj destinaciji. No, ako ne možete da odete na more, donesite more kod vas! Lagana, lepršava garderoba, dekoracija u plavoj, bež i zlatnoj boji, puno školjki, morskih zvezda i eto vas na plaži!

Stari Holivud

Klasika, sjaj i glamur. Muzika i odeća iz četrdesetih, puno bisera, kristala i zlata. Vaše otmeno venčanje se sigurno nikada neće zaboraviti!

venčanje Teme za venčanje

Budite inspirisani najlepšim momentima sa vašim dragim

Jesen

Proleće jeste omiljeni mesec za venčanja, ali mlade koje se udaju u jesen, imaju priliku da to šarenilo boja iskoriste kao odličnu inspiraciju i dekoraciju. Čokoladno braon boja, narandžasta, žuta i crvena trebalo bi da dominiraju. Iskoristite one lepe, velike, opale listove da ukrasite stolove, a možete da ubacite i dekoraciju od sezonskog voća. Pustite mašti na volju!

Noć veštica

Otkačeno i razigrano! Koristite crnu i narandžastu boju za dekoraciju, puno slatkiša, sveća i, naravno, bundeve sa izrezanim očima i ustima! Možete predložiti gostima i da se maskiraju kako biste upotpunili doživljaj.

Inspirisani vinom

Ako ste ljubitelji dobrog vina, vaš partner i vi možete kao temu da odaberete, na primer, vinariju. Drveni burići, grožđe, zanimljive flaše sa različitim vrstama vina, diskretne svećice i puno ljubičaste i purpurne boje, biće pun pogodak!

Zimska čarolija

Ima li išta romantičnije od pucketanja vatre dok napolju pada sneg, a vi sa svojim dragim? Iskoristite ove posebne trenutke kao inspiraciju za vaše venčanje. Bela, crna i ledeno plava boja uz dekoraciju u vidu pahulja i ledenica vam mogu pomoći u tome. Slobodno iskoristite negde i Sneška Belića, a veliki kamin sa divnom vatrom je obavezan!

Tekst: Ivana Tomić

Comments