Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

2/3

Luckaste pedesete

Pedesete godine prošlog veka bile su zabavne, otkačene i veoma luckaste! Devojke su bile zavodljive i uvek odevene u komade ženstvenih krojeva, koji su na pravi način isticali njihove obline.

Ako želite venčanje u stilu pedesetih godina, odaberite venčanicu čija je dužina do kolena, sa naglašenim strukom i romantičnim krojevima, uz neizostavni veo, koji će vaš izgled učiniti autentičnim.

sve cari vintidz vencanja luckaste pedesete Sve čari vintidž venčanja

Kada je o frizurama inspirisanim ovim periodom reč, izbor je najraznovrsniji. Reč je o perodu koji su obeležile glamurozne kovrdže, koje su bile apsolutni hit ovog doba.

Kada je o šminki reč, ona je sve samo ne suptilna, jer su ovaj period obeležili upečatljivi crveni karmin, ajlajnerom istaknute oči i, naravno, guste, lepo sređene obrve.

Fanki šezdesete

Ako želite da budete “gruvi” mlada, onda je venčanje u stilu šezdesetih pravi izbor za vas.

Šezdesete su bile godine kada je moda otišla u potpuno drugom pravcu i kada je naišla na korenite promene. Filmovi, arhitektura, garderoba – sve je dobilo futurističku notu, zbog čega su forme postale oštrije i ravne.

sve cari vintidz vencanja fanki sezdesete Sve čari vintidž venčanja

Zato na svom venčanju ponesite mini venčanicu! Neka to bude haljina poput one koju je proslavila popularna Tvigi, ali samo neka bude kratka.

Šezdesetih je, kada su frizure u pitanju, vladala parola – “Što veće, to bolje!”. Naravno, vi se ne morate odlučiti za klasične frizure iz šezdesetih, ali se možete odlučiti za brojne varijacije, dok je vrlo važno da istaknete oči, bilo veštačkim trepavicama, bilo ajlajnerom.

Editors choice