Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Poslednjih nekoliko godina, tradicionalna venčanja su izgubila na svom značaju, jer ljudi sve više nastoje da ovaj važan dan u njihovom životu učine jedinstvenim i daju mu lični pečat. Međutim, morate priznati da postoji neka draž kod tradicionalnih venčanja, ma koliko ona izgledala kao kliše, jer nas vraćaju u neka davna vremena i u neke lepše i bolje dane.

Iako danas postoji pregršt interesantnih ideja za moderno venčanje, mi vam skrećemo pažnju na čari onih tradicionalnih, klasičnih venčanja, a naročito vintidž venčanica.

Veličanstvene dvadesete

Dvadesete godine prošlog veka obeležila je dekadencija, pa zato ne čudi što se u ovom periodu sve vrtelo oko pokazivanja i dokazivanja. Međutim, to ne mora da znači da, ako želite venčanicu u stilu dvadesetih godina, morate da potrošite čitavo  bogatstvo na venčanje.

sve cari vintidz vencanja vencanice Sve čari vintidž venčanja

Venčanice koje su se nosile dvadesetih godina prošlog veka obeležio je pomalo dečački stil, koji je predstavljen na ženstven i elegantan način. Suština je da venčanica bude potpuno klasično krojena, ali izrađena od najfinijih materijala, poput čipkesvile.

Vrlo je važno obratiti pažnju i na frizuru koju ćete nositi na venčanju, jer su dvadesetih godina apsolutni trend bile uglađene bob frizure. Nosile su se sa interesantnim ukrasima za kosu, uz jaku šminku i usne istaknute burgundi bojom.

sve cari vintidz vencanja velicanstvene dvadesete Sve čari vintidž venčanja

Dekadentne tridesete

Ako želite venčanje u stilu tridesetih godina prošlog veka, glamur je nešto što vam je neophodno!

Žene su tridesetih godina prošlog veka nastojale da izgledaju fenomenalno, a najveća inspiracija bile su im zvezde zlatnog Holivuda, kao što su Džin Harlou, Bet Dejvis, Marlen Ditrih i Džoan Kraford.

sve cari vintidz vencanja frizure Sve čari vintidž venčanja

Kosa je tridesetih godina morala da bude bujna i lepo stilizovana, uz neizostavne talase, dok je sva pažnja bila usmerena ka istaknutim očima, uglađenoj šminki i neizostavnom crvenom karminu na usnama.

Kao i frizure, i haljine su bile duge, glamurozne i elegantne, i neizostavno uklopljene sa glamuroznim perjem i, naravno, dijamantima.

sve cari vintidz vencanja dekadentne tridesete Sve čari vintidž venčanja

Editors choice