Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Pripremite spisak poželjnih poklona

Spisak gostima umnogome olakšava, a svako ko dođe na veridbu, osećaće obavezu da vam nešto donese. Zato je dobra ideja da pripremite spisak skromnih poklona (jer predstoji i venčanje) i rešite gostima dileme. Ako ne želite poklone, onda to izričito naglasite. Takođe, možete reći svakome, ukoliko pravite neformalni party, da donese neko alkoholno piće i da to smatra poklonom za veridbu.

Uputite pozivnice

Za veridbu su vam takođe potrebne pozivnice, a one treba da budu u skladu sa formom predstojećeg događaja. Ako je događaj zvaničan, pošaljite pozivnice poštom, to je vrlo elegantno i ukazuje na trud koji ste uložili i želju da ugodite gostima. Ako je veridba u ležernijem stilu, možete poslati elektronske pozivnice, ili jednostavno, svakoga obavestiti telefonom.

Planirajte meni

To može da bude klasičan kafanski meni – predjelo, roštilj, salate, aperitiv, vina i bezalkoholna pića. Može da bude i švedski sto, a ako među gostima imate vegane, morate pripremiti poseban meni za njih, bilo da se veridba odvija u restoranu ili u vašem domu.

Dekorišite prostor

Sveće, cveće, baloni – ne nešto raskošno i obimno, ali dovoljno da označi da je u pitanju važna prilika i da se nešto proslavlja. Osvetljenje je najvažnije za atmosferu, pa zato razmislite o tome da veridbenu zabavu organizujete u večernjim časovima, kada će svetlost sveća doći do izražaja i napraviti romantičnu atmosferu.

Smislite šta ćete obući

Veridbeni par treba da se ističe, ali ne morate kupovati odelo i večernju toaletu samo za veridbu – imaćete dovoljno troškova (i briga) oko toga, kada dođe venčanje na red. Obucite se sa stilom i sa malo fantazije, a biće lepo ako vam se detalji uklapaju, odnosno, da verenik nosi neki detalj (maramicu, vratnu maramu, kravatu, kaiš, košulju) koja je iste boje nekog vašeg detalja ili komada garderobe (cipele, tašnica, suknja). Kad stanete jedno pored drugog, treba na prvi pogled da delujete kao verenički par. Takođe, možete obući belo, to je lepa simbolika i svakako vas odmah izdvaja od ostalih gostiju.

Naslovna fotografija: instagram.com/loveanndsuch

Brankica Milošević

Editors choice