Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Zamenite ga ili vratite

Ako se radi o novom prstenu, koji je on kupio zato što je mislio da je to jedan baš divan komad nakita i ako ste se složili da ga zamenite – jer vi želite da nosite verenički prsten, a on želi da vi volite taj prsten – onda posetite zajedno zlataru u kojoj je kupljen. Sigruno ćete moći da zamenite prsten za neki koji vam se dopada, ali ako se ispostavi da je stil te zlatare takav da nema ni jednog prstena po vašem ukusu, verovatno će vam vratiti novac (u nešto manjoj vrednosti od one koja je plaćena), pa ćete moći da nađete odgovarajući prsten na nekom drugom mestu.

Moguće su prepravke

Ako je u pitanju porodično nasledstvo, možda je moguće napraviti prepravke. Posetite nekog zlatara koji će razumeti šta želite i koji možda i sam ima dobre ideje, ili potražite savet nekog dizajnera. Može se zadržati kamen, a napraviti (od originalnog materijala) novi oblik, ili se mogu napraviti neke druge izmene, dodaci i prepravke, da biste dobili prsten koji će više odgovarati vašem stilu.

Ako ste želeli veći dragulj (skuplji prsten), zadržite razočaranje za sebe

To će vam očvrsnuti karakter. Jer, ako ste želeli veći, teži i skuplji prsten, pa ste razočarani što on deluje skromno, a ne raskošno, ne treba da dovodite u pitanje ukus svog verenika, nego svoja očekivanja. Ćutke razmislite o tome koliko su vaša očekivanja (ne)realna, preispitajte se da li su vam materijalne vrednosti važnije od nematerijalnih i naročito razmislite o tome da li ste zaista spremni za brak, za stvranja stabilne zajednice, za požrtvovanje, toleranciju, za deljenje života u dobru i zlu, bolesti i zdravlju…

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice