Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Možda nećete želeti da idete nikuda, da biste zadržali taj osećaj bajkovitosti, ali ne brinite – bajka je svuda oko vas, nastavlja se i nudi nove sadržaje. Ovaj grad je riznica lokalne kulture i prirodnih lepota, a na svakom koraku ima šta da se otkrije.

Palata Pena (Palacio Da Pena), na primer. Različiti stilovi gradnje, položaj, kao i boje njenih kula (žuta i crvena, naspram zidova u sivoj i boji peska), čine je možda najupečatljivijom među palatama, a njen raznorodni karakter najbolje odslikava atmosferu i karakter celog grada. Dvorac Pena datira iz srednjeg veka, kada je bio kapela na vrhu brda, u kojoj su se u 15. veku okupljali hodočasnici, koji su od kapela kralj Džon drugi i kralj Manuel prvi sagradili manastir. Ova građevina je potpuno uništena u zemljostresu, sredinom 18. veka, a kralj Ferdinand je na njegovim ostacima sagradio sadašnji zamak, tada letnjikovac portugalske aristokratije.

sintra portugal 2 1 Portugalski grad dvoraca – najromantičnija destinacija za mladence u 2019.

Najromantičniji trenutak u Sintri jeste predveče – sunce zalazi, a izletnici koji ovde dolaze da provedu samo dan ili jedno popodne, odlaze, a većina prodavnica se zatvara. Izaberite laganu šetnju u tihom i romantičnom predvečerju. Imate mnogo opcija za laganu večeru sa lokalnim specijalitetima, a preko dana, provedite nešto vremena na divnim plažama. Priuštite sebi domaće vino u vinskoj kući Colares i uživajte u masaži u banji Anantara. Osećajte se na svom medenom mesecu kao što se portugalski društveni Creme de la Creme osećao u svojim raskošnim letnjikovcima.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice