Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Od 1995. godine, portugalski grad Sintra nalazi se na UNESCO-voj listi svetske baštine, a u ovoj godini, to je ubedljivo najromantičnija destinacija za mladence, koji ovde dolaze da provedu medeni mesec. Jer ovo je grad dvoraca, u kome se osećate kao da ste ušli u bajku, ili se vratili kroz vreme – arhitektura je očaravajuća, kao i priroda, atmosfera i domaće stanovništvo. Kroz istoriju, neki od najpoznatijih i najomiljenijih portugalskih umetnika, tražili su i pronalazili inspiraciju u gradu dvoraca, osvojeni romantikom i lepotom Sintre.

sintra portugal 1 Portugalski grad dvoraca – najromantičnija destinacija za mladence u 2019.

Tivoli Palacio de Seteais

Ova kraljevska palata pretvorena je u luksuzni hotel i predstavlja odličnu bazu za istraživanja brojnih drugih zamkova i lepota prirode. Dvorac je sagrađen 1787. godine i odiše elegancijom i sofisticiranošću onoga što je u to vreme bio vrhunac raskoši i bogatstva. Usluga u zamku-hotelu je na najvišem nivou – nenametljiva i predusretljiva, baš kakva je potrebna mladim parovima koji ne žele da ih bilo šta ometa u bajkovitom doživljaju.

Sobe izgledaju kao na filmu, ili u muzejima koje ste posećivali – dekor kao da je prenet sa neke slike iz 18. veka. Raskošni lusteri, oslikani zidovi, tapiserije – spektakularni enterijer usklađen je sa veličinom prostora i okoline, pa je zamak okružen besprekornim parkovima i baštama, bazenom i terasama sa pogledom na panoramu.

Editors choice