Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Od 1995. godine, portugalski grad Sintra nalazi se na UNESCO-voj listi svetske baštine, a u ovoj godini, to je ubedljivo najromantičnija destinacija za mladence, koji ovde dolaze da provedu medeni mesec. Jer ovo je grad dvoraca, u kome se osećate kao da ste ušli u bajku, ili se vratili kroz vreme – arhitektura je očaravajuća, kao i priroda, atmosfera i domaće stanovništvo. Kroz istoriju, neki od najpoznatijih i najomiljenijih portugalskih umetnika, tražili su i pronalazili inspiraciju u gradu dvoraca, osvojeni romantikom i lepotom Sintre.

sintra portugal 1 Portugalski grad dvoraca – najromantičnija destinacija za mladence u 2019.

Tivoli Palacio de Seteais

Ova kraljevska palata pretvorena je u luksuzni hotel i predstavlja odličnu bazu za istraživanja brojnih drugih zamkova i lepota prirode. Dvorac je sagrađen 1787. godine i odiše elegancijom i sofisticiranošću onoga što je u to vreme bio vrhunac raskoši i bogatstva. Usluga u zamku-hotelu je na najvišem nivou – nenametljiva i predusretljiva, baš kakva je potrebna mladim parovima koji ne žele da ih bilo šta ometa u bajkovitom doživljaju.

Sobe izgledaju kao na filmu, ili u muzejima koje ste posećivali – dekor kao da je prenet sa neke slike iz 18. veka. Raskošni lusteri, oslikani zidovi, tapiserije – spektakularni enterijer usklađen je sa veličinom prostora i okoline, pa je zamak okružen besprekornim parkovima i baštama, bazenom i terasama sa pogledom na panoramu.

Editors choice