Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Od 1995. godine, portugalski grad Sintra nalazi se na UNESCO-voj listi svetske baštine, a u ovoj godini, to je ubedljivo najromantičnija destinacija za mladence, koji ovde dolaze da provedu medeni mesec. Jer ovo je grad dvoraca, u kome se osećate kao da ste ušli u bajku, ili se vratili kroz vreme – arhitektura je očaravajuća, kao i priroda, atmosfera i domaće stanovništvo. Kroz istoriju, neki od najpoznatijih i najomiljenijih portugalskih umetnika, tražili su i pronalazili inspiraciju u gradu dvoraca, osvojeni romantikom i lepotom Sintre.

sintra portugal 1 Portugalski grad dvoraca – najromantičnija destinacija za mladence u 2019.

Tivoli Palacio de Seteais

Ova kraljevska palata pretvorena je u luksuzni hotel i predstavlja odličnu bazu za istraživanja brojnih drugih zamkova i lepota prirode. Dvorac je sagrađen 1787. godine i odiše elegancijom i sofisticiranošću onoga što je u to vreme bio vrhunac raskoši i bogatstva. Usluga u zamku-hotelu je na najvišem nivou – nenametljiva i predusretljiva, baš kakva je potrebna mladim parovima koji ne žele da ih bilo šta ometa u bajkovitom doživljaju.

Sobe izgledaju kao na filmu, ili u muzejima koje ste posećivali – dekor kao da je prenet sa neke slike iz 18. veka. Raskošni lusteri, oslikani zidovi, tapiserije – spektakularni enterijer usklađen je sa veličinom prostora i okoline, pa je zamak okružen besprekornim parkovima i baštama, bazenom i terasama sa pogledom na panoramu.

Editors choice