Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Hilary Duff

Za četrnaestokaratni dragulj, pre deset godina sada bivši suprug bivše Diznijeve zvezde Hilary Duff, potrošio je takođe oko milion dolara.

Jennifer Lopez

Alex Rodriguez je zaista morao da se potrudi, da bi bacio u zasenak prethodne zaručničke prstenove – i uspeo je. Bejzbol zvezda naručila je dvadesetokaratni smaragd na platini, koji će koštati između milion i pet miliona dolara. J.Lo to zaslužuje.

Kate Upton

Model i Brides cover zvezda, Kate Upton, pre četiri godine je dobila verenički prsten od Justina Verlandera, a taj prsten od osam karata je procenjen na oko milion i po dolara.

Paris Hilton

Naslednica hotela najavila je venčanje u januaru, a njen verenik Chris Zylk, zaprosio ju je masivnim dvadesetokaratnim prstenom, vrednim dva miliona dolara. Svoj prvi verenički prsten od dvadesetčetvorokaratnog dragulja (i bivšeg verenika Parisa Latsisa) prodala je na aukciji i novac dala u humanitarne svrhe, za žrtve uragana Katrin.

Ciara

Ovo je drugi verenički prsten pevačice “1,2 Step” – prvi je vredeo svega pola miliona dolara, dok ova masivna dijamantska varnica vredi oko dva i po miliona dolara.

Blake Lively

Par Blake Lively i Ryan Reynolds predstavlja primer u svakom smislu, a njihov tandem učvršćen je prstenom od svetlo ružičastog ovalnog dijamanta, vrednog dva i po miliona dolara.

Jennifer Lopez

Još jednom, J.Lo – njen drugi verenički prsten koji joj je poklonio Marc Anthony, bio je dijamant vredan četiri miliona dolara – prvi, koji joj je dao Ben Affleck, vredeo je svega dva i po miliona dolara, a treći će verovatno uspeti sve da ih nadmaši.

Kim Kardashian

Prsten vredan četiri miliona dolara, kojim ju je Kanye zaprosio na stadionu u oktobru 2013, nalazi se na listi ukradenog nakita, prilikom zloglasne pljačke pre četiri godine. Ali i dalje se nalazi na ovoj listi.

Beyonce

Dvadesetčetvorokaratni dijamant, jedan od najcenjenijih na svetu, našao se u prstenu od pet miliona dolara, kojim je Jay Z zaprosio 2008. godine.

Elizabeth Tailor

Holivudska diva sakupila je značajnu količinu vereničkog nakita tokom svojih osam venčanja, ali prsten koji je dobila od Richarda Burtona je najpoznatiji – teži neverovatnih 33,19 karata i prodat je na aukciji 2011. godine za 8,8 miliona dolara.

Mariah Carey

Najskuplji verenički presten Mariah je nosila godinu dana posle raskida i tek nedavno je rešila da ga proda. Dragulj vredan dobrih deset miliona dolara, prodat je draguljarnici u Los Anđelesu za malo više od dva miliona.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Editors choice