Vereničko prstenje slavnih stalno postaje sve veće, masivnije, upadljivije – i skuplje. Evo spiska najskupljih i najvelelepnijih vereničkih prstenova – od najmanje skupih, do najdragocenijih.

Hailey Baldwin

Hailey ima jedan od najskupljih dijamanata – koji je ipak na ovoj listi “najjeftinij” – vredi svega 250 hiljada dolara, a izvori kažu da je Justin Bieber zapravo potrošio skoro 500.

Meghan Markle

Naravno da je Meghan na ovoj listi – kraljevska osoba ne silazi sa stranica magazina od kad se udala za princa Harrya (i dalje!), ali sve je počelo kada ju je vovjvoda od Saseksa zaprosio, prstenom od tri kamena u traci od žutog zlata. Srednji kamen je iz Bocvane, gde su se zaljubili, a druga dva ugrađena dijamanta pripadala su princezi Dajani, Harijevoj majci.

Prsten ima neprocenjivu sentimentalnu (i verovatno istorijsku) vrednost, a samo kamenje je procenjeno na oko 200 hiljada dolara – ali vrednost ovog prstena raste.

Cardi B

Sličan prstenu Paris Hilton (čije su zaruke prilično skoro raskinute), verenički prsten popularne reperke, sadrži osmokaratni dragulj i procenjen je na 500 hiljada dolara.

Angelina Jolie

Iako još uvek preboljevamo raskid tandema Branđelina, prsten i dalje pripada njoj i priča se da je Brad Pitt proveo čitavu godinu radeći sa draguljarom Robertom Procopom, na izradi šesnaestokaratnog prstena od 500.000 dolara.

Jennifer Aniston

Njen prsten, koji je dobila od bivšeg supruga Justina Therouka sadrži osmokaratni smaragd, takođe vredan 500.000 dolara.

Kate Middleton

Prsten vojvotkinje od Kembridža, pripadao je princezi Dajani i ne samo što je istorijski i sentimentalno neprocenjiv, već je i basnoslovno skup. Dvanaestokaratni safir, okružen dijamantima, na prstu ledi Di vredeo je manje od 50 hiljada dolara, ali vrednost mu se povećala deset puta i sada vredi više od 500 – prema najnovijoj proceni, tačno 505 hiljada dolara.

Amal Clooney

Dugogodišnji neženja, George Clooney, obradovao je svoju nevestu sedmokaratnim, etički miniranim dijamantom, rezanim smaragdom, na platini. Ovaj prsten procenjen je na 750.000 dolara.

Khloe Kardashian

Najskuplji dragulji nisu retkost u klanu Kardashian (Kim je takođe na ovoj listi), ovaj ipak oduzima dah i vredi 850 hiljada dolara.

Gabrielle Union

Prema rečima stručnjaka za nakit, zvezda “Bring It On” prihvatila je zaručnički prsten vredan oko milion dolara, od zvezde Miami Heat-a Dwyane Wadea, 2013. godine.

Catherine Zeta – Jones

Sada već osamnaestogodišnji brak, utemeljen je prosidbom sa prstenom vrednim oko milion dolara, sa desetokaratnim dijamantom.

Comments